Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bábovka Buchta ke kávičce

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 9. 2011 09:18

Suroviny pro 1

1

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 562 kJ / 1 090 kcal
Bílkoviny16,31 g
Tuky42,94 g
Vláknina3,15 g
Cholesterol 262 mg
Sodík 203 mg
Sůl0,53 g
Sacharidy158,11 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Já jsem to zkoušela, bylo to výborné, ale chybičku to má, že se mi to zdá být tužší a suché, poraďte co s tím, recept mi poslala kamarádka, tak posílám dál.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jarmila

2. 6. 2013 09:14

Do těsta jsem přidala na malé kousky nakrájené jablko. Buchta měla výbornou chuť. Příště určitě vyzkouším i jiné ovoce /ananas, jahody,borůvky/.:yes::-))

Yeayer

24. 9. 2012 16:02

Sice jsem kluk a je mi 15, ale doporučuju bez kakaa a místo mouč. cukru použít vanilínový. Buchta pak má (teda aspoň pro mě :D) mnohem lepší chuť.

Tereza

15. 9. 2012 18:30

Také ji občas udělám když není tolik času a vyplatí se do toho přidat trocha marmelády nebo čokolády a buchta je krásně vláčná a vydrží déle :-)

Nicole

1. 9. 2012 19:11

Ted jsem to poprve zkousela a nějak se mi to nedopeklo :D Ale vyklopený to jakš takš tvar drží tak uvidím jak to bude chutnat :D ;-)

anezka.01 anezka.01

28. 8. 2012 18:53

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Figu

13. 8. 2012 13:14

Je to dobrý skoušela jsem to v keramické misce a je to vinikajcí :-p :-)

Soňa

10. 8. 2012 18:25

Super recept, teď jsem dovařila, protože jsem potřebovala podat rychle návštěvě a nemá to chybu :yes:

Kasl

30. 6. 2012 17:27

Geniálny recept ani sa mi neskončila pesnička a jedlo už bolo hotové :D :D

Pacinka

4. 6. 2012 20:30

Takze....napoprve jsem to spalila maly zacal totiz plakat a musela jsem bezet za nim.....napodruhe se povedlo musim rict je to vyborny presne pro nas co momentalne nemame troubu akorat jsem misto pr. do peciva dala pr. do perniku protoze jsem pernikovy milovnik misto granka horke kakao a nastrouhala jsem tamcitr. kuru a kousek jablka ktere davam normalne do babovek nebo perniku buchty jsou pak vlacne i druhy den no a na nakrajene kolecka jsem namazala ribiz. marmeladu a polila domaci coko. polevou je to opravdu dobry napad myslela jsem ze to bude blbost a ze se to nebude dat zrat ale nedalo mi to a zkusila jsem ted nelituju ;-):yes:

kolemjdoucí

8. 5. 2012 23:25

Já jako kuchtík samouk jsem přidal (poprášil) směs trochou skořice a přidal vanilkový cukr a kůru z citronu (pár strouhnutí) a výsledek je milionový :yes: po vychladnutí v hrnku a vyjmutí, nakrájení je dezertík stále měkký, vláčný a namazaný marmeládou je neodolatelný :-*

Šáríí

6. 4. 2012 18:55

Právě sem recept spáchala a je pravda že je to trochu sušší ale jinak je to výborný.:yes::-) Doporučuju ;) :yes::yes:

Nela

18. 3. 2012 09:47

Výborné :-) Rozhodně bych ale nedávala 4 lžíce cukru :-O To je moc. Dala jsem dvě a trochu skořicového cukru, takže to má nádech perníku, místo 2 lžic hladké mouky dvě lžíce krupičky a mňamka. Akorát pozor kolik toho prášku do pečiva, aby ho nebylo málo, jinak to moc nevyleze a mléka a oleje taky dostatek, aby to nebylo suché. Jinak doporučuji :-) Když není rychle co ke snídani, ke kávě, návštěvě co dát, je to hnedka. A doba pečení závisí na síle mikrovlnky, já to dělala přes 4,5 minuty.

Pavel

10. 3. 2012 19:04

někteří jste uplně mimo :), Pavlo máš krásné jméno , ale tuhle buchtu když ji zvládnete dobře (dělám ji s více kakaa a méně cukru se mi zdá) tak je výborná mnohem lepší než bublanina s trouby s ovocem ! u nás doma jsem to udělal a nikdo nepochopil jak jsem stihl během 5 minut donést do obýváku buchtu když ještě předchvilkou šli kolem a trouba se ani nenahřívala :D , ale všichní chválí , a já taky!

Katka

21. 2. 2012 13:25

Ahoj je mi 14 a právě jsem to dodělala, vypadá to jako blivajz ale chutná to výborně:yes:

damia

16. 2. 2012 20:54

mne sa stalo ze mi ta babovka po par hodinach stvrdla uplne na kamen. ked to bolo cerstve bolo to dobre makke aj chutne, ale potom ... fuuuu najhorsie ze som to pripravila ako mile male prekvapenie pre niekoho na stole... :( Takze treba to zjest co najskor ...

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: babovka za 3 minuty buchta do hrníčku bábovka do hrníčku bábovka z mikrovlnky za 4 minuty buchta v hrníčku bábovka v hrníčku hrnickova buchta do mikrovlnky tříminutová buchta buchta za 3 minuty bábovka do hrnku za 3 minuty bábovka do hrnku a mikrovlnky hrnickova buchta v mikrovlnce hrníčková bábovka do mikrovlnky bábofka buchta v mikrovlnce za 3 minuty bábovka z hrníčku buchta z hrníčku hrníčková buchta z mikrovlnky tříminutová bábovka babofka ke kavičce

Suroviny: mouka hladká, kypřící prášek, cukr moučkový, kakao granko, vejce, olej, mléko,

TopRecepty.cz

Bábovka Buchta ke kávičce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oAMK