Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hroznový chlebokoláč

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 175 min Doba přípravy: 130 min Doba tepelné úpravy: 45 min

175 min (130 min příprava + 45 min tepelná úprava)

5. 9. 2011 03:31

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 456 kJ / 3 694 kcal
Bílkoviny61,10 g
Tuky13,25 g
Vláknina67,50 g
Cholesterol 9 mg
Sodík 173 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy798,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Stary dedinsky jednoduchy, nemoderny kolac.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

11. 9. 2015 21:18

Jedinečná záležitosť. :yes::-) Napriek jednoduchosti božské alebo že by práve kvôli tomu ? :yes: Vrstvy hrozna som necukrovala, až hotový koláč a stačilo to. Úžasná kombinácia hrozna a hrozienok. :yes: Vďaka za recept. ;-)

srettka

5. 9. 2011 15:10

zizala:taky koukam:-O

zizala zizala (moderátorka)

5. 9. 2011 14:04

:-O jeje, kampak se poděla ta krásná fotka? A název v originále? Obojí bylo velmi inspirativní :yes:

srettka

5. 9. 2011 10:28

Nonya:jo ahaa:-) ale ze se ti nacucaly,takove gule panecku:-O ale stejne tam vidim hrozny,to jsem myslela hrozny-vino. ne vino jako alkohol:-))

Marta Valaskova

5. 9. 2011 10:21

No to musim zkusit vypada dobre mnam :-p

Nonya

5. 9. 2011 10:07

srettka, prepisem ja som to vino nedal do tej buchty len namocil hrozienka ( tak ako ked sa davaju do rumu ).

srettka

5. 9. 2011 07:40

já nemám dobrou zkušenost s vínem na koláči... po tepelné úpravě v troubě zhořklo:-( ale tvůj chlebokoláč jednoznačně vypadá úžasně;-):yes:

Nonya

5. 9. 2011 03:48

Tento kolac sa u nas piekol prvy krat , a vsetci sa vsadili ze z toho hrozna na vrchu ( tak ako ked sa robia slivy ) ostane "maglajz" :yes:
Ako vidite , mylil som sa, clovek sa stale uci.
Inac je( bol) vyborny.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: mražené hrozno smoothie s hroznovým vínem jé jé polka jé jé polka hrozienka schiacciata recept

Suroviny: víno hroznové, rozinky, rozinky, mléko, kvasnice sušené, cukr moučkový, mouka hladká, olej olivový, máslo, sůl

TopRecepty.cz

Hroznový chlebokoláč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m7K0