Smažené plíčky v sýrovo-bylinkovém těstíčku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 949 kJ / 705 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,34 g |
Tuky | 34,41 g |
Vláknina | 3,60 g |
Cholesterol | 355 mg |
Sodík | 2,03 g |
Sůl | 5,07 g |
Sacharidy | 44,61 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Minulý víkend jsme byli v Ostravě a já jsem si opět přivezla naše oblíbená plíčky, které u nás nejsou k dostání. Vždycky, když je připravuji, tak stihnu polovinu sníst, tak jsem si řekla, když jsou tak dobré na holo:-), že bych mohla vyzkoušet něco jiného, než jen na smetaně. V trojobalu by možná byly úhlednější, ale tahle verze, která mě napadla, opravdu nebyla špatná. Manžel, kdyby mě neviděl jídlo připravovat, tak by nepoznal, z čeho ta dobrota je.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 9. 2011 14:53
VAŘILAMYŠKA-Ivi plíčky vařím v papiňáku 30minut a pak nechám uzavřené dojít.Vařím je v 9l.V menším by se určitě ucpal ventil,když vařením nabydou a to by byla hezká melaV obyčejném hrnci od doby varu bych doporučila asi tak po 3/4hodině kousek ukrojit a zkusit,jestli jsou měkké.Uvařené,nakrájené a obalené jsem smažila z každé strany zhruba 3minutky,tak aby byla hezky zlatavá barva sýra.
ŽÍŽALA-Jaruš děkuji za odpověď pro neregistrovanou PAVLUAno plíčky jsou plíce
REBI-mrkla jsem se na pánvičku,máš dobrý postřehopravdu ten kousek vypadá jako rybka
4. 9. 2011 19:14
4. 9. 2011 19:13
3. 9. 2011 21:03
3. 9. 2011 19:51
musí to být piplačka, ale výsledek, dle fotek, stojí jistě za tu námahu
mám na to chuťana, posílám ti boďana
P.S. ten obrázek,kde je pánev..tak ten kousek vlevo,to vypadá jak kapřík
3. 9. 2011 19:51
3. 9. 2011 19:31
3. 9. 2011 19:23
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 4 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 18 minutami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 54 minutami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 1 hodinou
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 2 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 3 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 4 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Další recepty
Tématické fráze: plíčka z čeho jsou plíčky jak dlouho vařit plíce plíčka na smetaně co jsou plíčky plátky v bylinkovém těstíčku jak udelat jatra na panvice kachní plíčky vepřová plicka recepty s aztéckým kořením vepřové plíce recept pličky na smetaně vepřové kotlety v bylinkovém těstíčku plíčky recept sýrovo-bylinkové těstíčko jak dlouho varit plicka pličky minutka plíčky plíce smaženky bylinkové těstíčku
Suroviny: plíce vepřové, masox, mrkev, celer, bobkový list, koření nové koření, pepř, libeček, celer, koření aztécký poklad, sůl, olej, vejce, sýr tvrdý, mléko, mouka hladká, čerstvé bylinky
Smažené plíčky v sýrovo-bylinkovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R8pR
8 názorů