Tilapie na alsaský způsob
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 309 kJ / 1 269 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,58 g |
Tuky | 68,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 604 mg |
Sodík | 1,83 g |
Sůl | 4,40 g |
Sacharidy | 6,92 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept pochází z knihy Muž v zástěře Achille Gregora, v níž je tímto způsobem připravováno kapří maso. Protože autor tuto kuchařku pojal víceméně jako krásnou literaturu a neudává množství surovin, upravila jsem předpis tak, aby podle něj uvařil každý, i začátečník.
Recept je možné aplikovat na jakéholi rybí filety, mořské i sladkovodní.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 9. 2011 12:15
3. 9. 2011 09:01
2. 9. 2011 22:20
2. 9. 2011 19:50
2. 9. 2011 17:56
2. 9. 2011 09:32
2. 9. 2011 08:05
Recept, jak jsem jej zkoušel podle Achille Gregora,včetně původního textu z knížky, je u Mánka pod názvem Alsaský kapr - manek.bloguje.cz/732383-alsasky-kapr.php.
Fajn, že jsi recept dala na Topky, je to chutná úprava.
1. 9. 2011 22:03
1. 9. 2011 21:44
To koření, o kterém píšu, fakt zkuste - je to sice odchylka od Gregorova receptu, ale myslím, přínosná... Je to nová, zvláštní a výborná chuť, opravdu vyvážená a bez zvýrazňovačů chuti, barviv a umělých aromat. Koupila jsem i směs na brambory a další, na zeleninu a všechny jsou skvělé. Ale tahle na ryby mi zachutnala nejvíc.
1. 9. 2011 21:34
1. 9. 2011 20:30
1. 9. 2011 20:29
Krásně nafoceno
1. 9. 2011 20:23
1. 9. 2011 20:23
1. 9. 2011 20:22
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 3 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 8 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 8 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Fit salát
Přidáno před 21 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno 24. 4. 2024 15:15
Právě bylo uvařeno:
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 1 hodinou
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 2 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 2 hodinami
Jogurtový ovocný moučník
Martina babička uvařila před 2 hodinami
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 5 hodinami
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 6 hodinami
Špagety "Alfredo"
Valis uvařila před 6 hodinami
Pórková polévka
Med.brejcha uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vyzkoušejte pět tipů pro ještě lepší sladké pečení. Poradíme začátečníkům, jak snadno vykouzlit výborné moučníky
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Další recepty
Tématické fráze: tilapie tilapie recepty tilapie recept ryba tilapie ryba tilapie recept tylapie tilapie filety recept recepty z tilapie tilapia mořská filety z tilapie recept uprava tilapie tilápie na másle recept tilapie tilanyje morska ryba tilápie ryba recepty tilapie morska uprava ryb tilapie alsaský kapr tilapie-ryba tilapie ryba
Suroviny: tilapie, bok uzený, máslo, víno bílé, sůl, pepř bílý, koření na ryby
Tilapie na alsaský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m710
17 názorů