Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Modelovací medový marcipán

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

29. 8. 2011 21:12

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 503 kJ / 2 271 kcal
Bílkoviny75,20 g
Tuky32,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 880 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy419,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Na obarvení používám gelové barvy.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

marcela

8. 3. 2013 09:27

Já dávám místo medu a nebo sirupu salko (kondenzované mléko).:-)7

Markitek

10. 9. 2012 16:25

kvetinka:dík, mrknu se;-)

kvetinka

10. 9. 2012 15:35

Markitek:
já je kupuji v Brně ve speciální prodejně pro cukráře a dají se i na internetu

Markitek

10. 9. 2012 12:57

krásné - gelové barvy, to jsou nějaké speciální, kde je prosím seženu?

Eliska Brandova

30. 8. 2011 13:13

ja jsem to skoušela s medem a praskalo mi to tak to ted zkusim s tim tmavym lesnim medem treba to bude trochu neco jineho.:-)

marunda marunda

30. 8. 2011 09:48

díky všem, ale myslím, že mi to praskalo i tak. Ale s medem jsem to nezkoušela, třeba bude lepší než ten sirup. TeĎ můžu dát třeba jiný med a bude to zase jiný. Med máme od včelaře, tak snad bude ok.

hanahcotton hanahcotton

30. 8. 2011 08:57

marunda:med, případně pšeničný sirup je v potahovací hmotě proto, aby byla vláčná a pružná, hmoty bez těchto přísat brzy vysychají, praskají a lámou se...;-)

kvetinka

30. 8. 2011 08:17

Tmavý lesní med.

k.radulka k.radulka

30. 8. 2011 08:02

marunda:jsem ti už psala , když se ti drolí a trhá dej ho do mikrovlnky na pár vteřin aby změkl a propracuj těsto s pár kapkama vody :D

Eliska Brandova

30. 8. 2011 07:30

jaký med dávate??Druh?

kvetinka

29. 8. 2011 23:06

marunda:můžete ho dát do mražáku

marunda marunda

29. 8. 2011 22:52

Krásný, mně to s tím domácím marcipánem prostě nejde. Pořád se mi to trhá. Že bych zkusila tuto? Dá se nějakou dobu i skladovat, kdyby se mi teda povedla?:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: marcipán gelové barvy na marcipán jak udelat černý marcipan marcipán s medem černý marcipán marcipán brno domácí marcipán marcipán z kondenzovaného mléka tekutý marcipán marcipán recept s medem recept na marcipan potahovaný dort pro včelaře recepty marcipán domácí marcipán s medem marcipán recept recepty na marcipán marcipánová hmota s kondenzovaného mléka recept černy marcipan brno gelové barvy na marcipán brno marcipán se trhá

Suroviny: cukr moučkový, mléko sušené, med tekutý, voda

TopRecepty.cz

Modelovací medový marcipán

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wnQR