Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Červená řepa nakládaná a extra voňavá

Nakládaná červená řepa je velmi zdravá a když ji budeme umět připravit chutně, oblíbí si ji celá naše rodina. Extra voňavá nakládaná řepa se stane stálicí v našem kuchařském repertoáru.

Hodnocení receptu je 5,0 (44×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 170 min Doba přípravy: 150 min Doba tepelné úpravy: 20 min

170 min (150 min příprava + 20 min tepelná úprava)

28. 8. 2011 16:09

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie21 308 kJ / 5 093 kcal
Bílkoviny106,31 g
Tuky18,46 g
Vláknina139,68 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 43,64 g
Sůl108,01 g
Sacharidy1 055,56 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Množství koření vypadá přehnaně, ale chuť na konci je naprosto úžasná, skvěle vyvoněná a vyvážená.

Inspirovala jsem se na mimibazaru, jen jsem recept trochu poupravila. Ale jsem plně spokojená. Potrpím si na voňavou kořeněnou příchuť.

Je to pravdu moc dobrý recept.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

srettka

14. 8. 2020 19:21

Mamillaria: potěšeni na mé straně:-K

George1

13. 8. 2020 21:05

Super recept už jinak řepu nezavářim. Je to naprostá jednička. Vždy se po ní jen zapráší. Perfektně vyvážená chuť. ????

Mamillaria

11. 8. 2020 08:12

Děkuji za recept, řepa je výborná.

srettka

8. 2. 2018 16:52

ne.ver: Fajn zpráva:-)potěšení na mé straně a ať chutná ;-)

ne.ver

8. 2. 2018 16:12

Tak, vyzkouseno, repa je zavarena a zustal mi i vzorek na ochutnani - kysele to na nas neni, nasi to delavali podobne. A kupodivu ma repa opravdu i krasnou barvu a je fakt delikatesni, takze zarazuju mezi "svy" recepty. Diky za tip. :yes:

srettka

13. 10. 2017 16:03

Iva: To bude asi tím, že my rádi kyselou chuť :-) spíš mi přijde, že zemitost řepy kyselost hodně stáhne :-) ale co člověk, to chuť ;-)

Iva

13. 10. 2017 13:29

Výborný recept, jen je to, jak už je psáno níže, více kyselé. Příště přidám víc cukru a bude to eňo ňuno. To koření je tam skvělé.:yes:

srettka

20. 9. 2017 10:19

Svirova: Já už mám taky letošní dávku ve sklenicích ;-)

Svirova

19. 9. 2017 21:58

Tak po 6ti letech opět dělám řepu, doufám, že dopadne úplně stejně, jak tenkrát :-).
:yes:

srettka

14. 11. 2016 11:16

Martina: Sám o sobě se někomu kyselý může zdát. Ale ve spojení se zemitou chutí řepy je z mého úhlu pohledu výborný. Ale jak vždy říkám..sto lidí, sto chutí :-)

Martina

13. 11. 2016 19:54

Nálev je příjemně kořeněný, ale za mě moc kyselý. Ocet bych neubírala, ale naopak přidala ještě trochu cukru :-)

srettka

20. 9. 2016 20:33

RoSza: Je to akorát, schválně jsem letošní várku koštovala na kyselost a za mě dobrý. Samozřejmě nálev se může zdát silnější,ale zemitost řepy to vyrovná;-)

RoSza

20. 9. 2016 20:27

Není tam hrozně moc soli? A opravdu tolik octa nebo méně.

Kvetinka Kvetinka

14. 9. 2016 13:37

dnes dělám podle tohoto receptu, děláváme podobný, ale nemohla jsem si přesně vzpomenout, co do toho přijde. ANýZ ale určitě, miluji tu vůni a chut´anýzu. :yes:

hans2

19. 6. 2016 08:51

Dělám dle tohoto receptu už dlouho...jen ještě přidávám cca. půl kořene strouhaného křenu a na poloviční várku všech ingrediencí. Řepu mi sežerou všichni doma bez keců a jsem nucen nakládat několikrát během roku...jen je potřeba vyčíhnout cenu řepy... :-D

1 2 3 4 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: červená řepa nejlepší recepty lak na cervenou repu recept na nakládanou červenou řepu sterilizace červené řepy jak naložit červenou řepu zavařování červené řepy jak nakládat červenou řepu červená řepa zavařování nejlepši zavařena červena řepa nakladáme červenou řepu lák na řepu recept na nakladanou řepu červená řepa sterilizace zavařená červená řepa nejlepší recept zavarena cervena repa červená řepa zavařujeme sterilovaná červená řepa závaraná červená repa červená řepa zavařená nalozena cervena repa

Suroviny: řepa červená, ocet, voda, sůl, cukr krupice, anýz, kmín celý, fenykl

TopRecepty.cz

Červená řepa nakládaná a extra voňavá

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8XRm