Okurkový salát KARI
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 12 897 kJ / 3 083 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,84 g |
Tuky | 7,55 g |
Vláknina | 111,05 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 28,61 g |
Sůl | 70,00 g |
Sacharidy | 701,93 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Výborná příloha v zimě k masu . Všude
to mělo velký úspěch. Nebojte se zkusit . Je to zase úplně něco jiného než známá okurka . Využijí se také trochu přerostlé okurky a v tom případě je ještě půlím .
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 7. 2018 20:01
Dělám ji už roky a je opravdu výborná ! Doporučuji
22. 7. 2009 12:39
Udělala jsem jen malé množství na zkoušku, ale je to vynikající a určitě udělám víc, jen jsem ocet naředila vodou, protože by to jinak bylo pro nás moc ostré. Posílám bodík
1. 8. 2008 07:22
zaujimave....ozaj zaujimave
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 14 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 15 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 15 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 15 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 8 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 9 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 9 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 10 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 10 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 10 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 13 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Máte mnoho přerostlých okurek? Připravte si z nich oblíbené kvašáky, americké okurky nebo lahodný salát
Omáčka velouté je základní světlá omáčka, kterou podáváme s masem, zeleninou nebo rybami. Je dobrým základem pro další omáčky či polévky
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: okurkový salát zavařený okurkový salát do sklenic nálev na okurkový salát okurkový salát na zimu zavařený okurkový salát přerostlé nakládačky přerostlé okurky salát z nakladaček okurkový salát recept salát z přerostlých okurek okurková čalamáda salát z okurek nakladaček okurkový salát recept na zavařený okurkový salát prerostle okurky recepty nálev do okurkového salátu okurkovy salat nalev jak zavarit prerostle okurky salát z okurek s kari přerostlé nakládačky recept
Suroviny: okurky sterilované, cibule, sůl, ocet, cukr, pepř, koření kari, chilli
Okurkový salát KARI
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73Ly
3 názory