Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cuketový relish

Hodnocení receptu je 4,3 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 8. 2011 11:49

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie24 006 kJ / 5 738 kcal
Bílkoviny52,55 g
Tuky26,10 g
Vláknina141,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 712 mg
Sůl1,35 g
Sacharidy1 284,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hosta hosta

6. 10. 2015 15:35

Koubkova: Cuketu není třeba loupat. Pokud je hodně velká a má i velký jaderník, tak překrojít podél, jádra odstranit - a pak zvážit;-)

Koubkova Koubkova

6. 10. 2015 14:40

3kg cuket je myšleno čistá váha už oloupana?;-)

hosta hosta

6. 10. 2015 12:42

Teprve dnes jsem použila - upekla jsem na této čalamádě bílou klobásu. Je to výborné, pikantní, možná příště ale dám o trochu octa méně. Foto přidávám.:yes:

hosta hosta

30. 5. 2015 21:25

já zítra ochutnám k masu a podám raport:-D

hosta hosta

30. 5. 2015 21:25

Frantiska: nechala jsem posolené asi půl dne, pak důkladně vykapat, skoro dosucha, tekutina byl vlastně jen ten ocet a to se za půl hodiny odpařilo, mouk jsem dala jen asi lžíci - hustota dobrá, asi jako chutney

Frantiska Frantiska

30. 5. 2015 20:56

hosta:a tu mouku jsi dala, mela nějaký efekt? Na to množství mi to přijde malo na zahuštění. Nechapu její účel.

Držím palce at je to dobré :)

hosta hosta

30. 5. 2015 20:21

Frantiska: no - asi, já dala normální kvasný 8%, ale je fakt, že horké to chutná asi výrazněji. Uvidíme - už je ve skle:-))

Frantiska Frantiska

30. 5. 2015 19:50

hosta: U těchto receptu je lepsi psat i jaky ocet jestli 8% nebo 4%. Jinak hrozi, ze clovek pouzije spatny.

hosta hosta

30. 5. 2015 15:11

Dělala jsem z poloviční dávky, horké se mi zdá dost kyselé, uvidíme, až zchladne a rozleží se:yes:

hanka

14. 7. 2012 09:08

Pavla: pavlo, používej mozek...

spagetka spagetka

16. 8. 2011 12:53

Pavla: relish anglicky znamená chuť, slast, vychutnávat, ochutnat apod.
Jinak relish v kuchyni je jen jiný výraz pro zavařenou zeleninu, ovoce, čalamády, čatní apod - takže v podstatě tímhle jediným slovem označíme všechny tyto možnosti
Lemi - jen mi uniká,proč tu mouku - na zahuštění?

LIŠKA

16. 8. 2011 12:35

Mě to přijde jako cuketové čatný, pod maso a tak, nebo nevím

Pavla

16. 8. 2011 12:26

A tak co že to je? Něco jako lečo, nebo co z toho vznikne? Kam se to dá použít?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: relish cuketové chutney cuketové čatny cuketové čatní relish recept čatny z cukety cuketové chutney recept relish recepty co je relish catny nebo horcice z cuket relisch relish recept: cuketové čatní recept chutney z cukety relish z cukety recept na zavarenou cuketu paprikový relish cuketa na topinky 3kg cukety cuket catni cuketove

Suroviny: cuketa, cibule, cukr, ocet, hořčice, koření kari, paprika sušená sladká, pepř cayenský, mouka hladká

TopRecepty.cz

Cuketový relish

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/g73G