Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovička vášnivého houbaře

Hodnocení receptu je 4,7 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

11. 8. 2011 20:48

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 357 kJ / 802 kcal
Bílkoviny60,67 g
Tuky47,67 g
Vláknina30,00 g
Cholesterol 167 mg
Sodík 2,31 g
Sůl6,00 g
Sacharidy17,67 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Ještě musím dodat, že marinádu nevyhodíme, ale zalijeme s ním před pečením nebo grilováním ty plátky. Použila jsem plech s vyšším okrajem a dospod jsem ten alobal nedala, ale to jsem měla, protože pak jsem máčela celý den ten plech,jak to zkaramelizovalo-ajaj, práce navíc!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eliza Eliza

1. 9. 2011 13:22

Krásný recept, který mi unikl. :-p:yes::yes:

Lenca Kovi Lenca Kovi

12. 8. 2011 15:31

suslajda:minulý víkend jsem se hnala do lesa, ale tady u nás v Táboře je v lese víc houbařů, než hub. ale na začátku srpna jsem byla v Plzeňském kraji a tam jsem naopak musela z lesa utéct, jak tam ty hříbky a lišky a klouzci rostli, protože už jsem je neměla kam dát!!

1974andrea 1974andrea

12. 8. 2011 12:12

Tak tohle si ten houbař, který se plahočí po lese za houbama, určitě zaslouží:-D:-)):-p:yes:

suslajda suslajda

12. 8. 2011 11:51

:-Kparádní a určitě i dobré houby máme rádi bohužel u nás zatím strašně málo:-*+1:yes::yes:

spagetka spagetka

12. 8. 2011 10:34

Lenca Kovi:jo:-O? aha, tak jsem nedokoukla, já myslela že ten hermelínek je to nažloutlé pod tím bílým, ale jo pozorně jsem to koukla silnějšéími dioptriemi ;-):-8:-D:-D:-D:yes:

Lenca Kovi Lenca Kovi

12. 8. 2011 10:33

spagetka:Špagetko, to bílé je rozteklý hermelín přeci!!:-))

spagetka spagetka

12. 8. 2011 10:06

Dělám prakticky stejně a taky mě překvapilo, jak hermelín+brusinky+houby jdou chuťově k sobě:-O - vidíš nedávám med, tak to určitě zkusím :-p:yes:
Na té fotce to bílé je smetana?

Svetlana Svetlana

11. 8. 2011 22:27

...hmmm, kombinace hub, hermelínu a brusinek...to může být hodně zajímavé...určitě stojí za vyzkoušení...posílám bodík..;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 8. 2011 22:10

Leni, kdo by si nedal? Jen ty houby..:-// Můj byl dnes na Bílé a donesl tak houby na polívku. U nás je to zatím o ničem. Každopádně bezva úprava, super receptík:yes:

Lenca Kovi Lenca Kovi

11. 8. 2011 21:49

Bibinka:Jůů,to mám radůstku,děkuji Bibi;-)

Bibinka Bibinka

11. 8. 2011 21:45

Lenčo, tak to se mi líbí:-p Dávám ti 3.boda:yes:

Lenca Kovi Lenca Kovi

11. 8. 2011 21:40

Lidunka: Byla to náhlá inspirace, a docela se myslím zadařilo. Děkuji za uznání:-))

Lenca Kovi Lenca Kovi

11. 8. 2011 21:38

varilamyskakasicku: Děkuji velmi, doufám, že jestli vyzkoušíš, že bude chutnat:-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

11. 8. 2011 21:11

:-O;-):-):-K:yes:

Lidunka Lidunka

11. 8. 2011 21:02

Ukládám a vyzkouším, vypadá to úžasně:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: úprava krkovičky krkovička zapečená krkovička s lešem recept recept na upravu krkovice krkovička uprava kovi recepty zapékaná krkovice recept albert on line krkovicka na hribcich bezvadná krkovička bílá omáčka z hříbků a masem krkovice přírava krkovice před grilováním houbaři krkovice po farářsku co jdou brusinky krkovicka s pecenymi hribky úprava krkovičky pečením a grilováním cukroví štoky kand grilovací omáčka krkovice v troubě pod grilem google příprava krkovičky před grilováním

Suroviny: krkovice vepřová, houby lesní, sýr hermelín, brusinky, med tekutý, omáčka sojová, šťáva citronová, skořice mletá, koření grilovací, sůl, kmín celý, pepř, olej, cibule

TopRecepty.cz

Krkovička vášnivého houbaře

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OJKY