Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mořská ryba v ředkvičkovém, šupinovém županu

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

11. 8. 2011 09:41

Suroviny

Porce: 5-6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 131 kJ / 1 226 kcal
Bílkoviny180,14 g
Tuky42,10 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 651 mg
Sodík 1,02 g
Sůl2,40 g
Sacharidy31,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Supinky se ale dají dělat jen z jednoho druhu ředkviček, bud z bílé nebo z červené ředkve.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

11. 8. 2011 10:22

Hezký župánek ušitý na míru :-D;-):-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: štikozubec chilský obrázek štikozubec chilský ryba testicko sodovka morska ryba kari morska ryba od p na 11 chilské kari štikozubec chilský druh ryby štikozubec chilský obrazky obrázek štikozubec chilský štikozubec chilský fotogalerie mořské ryby fotoalbum

Suroviny: stikozubec chilský, máslo, ředkev bílá, ředkvičky, škrob, olej olivový, pepř drcený, koření kari, tymián, sůl, česnek, bazalka čerstvá, petrželka zelená, pažitka

TopRecepty.cz

Mořská ryba v ředkvičkovém, šupinovém županu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xoM3