Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh po florentinsku

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 25 min

55 min (30 min příprava + 25 min tepelná úprava)

10. 8. 2011 16:14

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie4 441 kJ / 1 062 kcal
Bílkoviny18,94 g
Tuky96,85 g
Vláknina15,94 g
Cholesterol 106 mg
Sodík 1,79 g
Sůl4,90 g
Sacharidy22,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj neuvádím, neb jej nevím... Šmejdila jsem na všech možných webkách o rybách a vždy narazila na pár zajímavých receptíků a vytiskla si je. Pokud se mi podaří najít, doplním.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 8. 2011 20:53

:-p:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

10. 8. 2011 20:07

:-K:-p:yes:

BILKOVAI BILKOVAI

10. 8. 2011 20:01

Zrovna dnes jsem měla pstroužka na večeři. Byl grilovaný v horkovzdušné troubě. Tento vypadá taky moc jedle a je to příjemná změna:yes::yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

10. 8. 2011 19:11

:-p+3:yes:Rybky taky můžu;-):-))

spagetka spagetka

10. 8. 2011 16:19

Sice nevím, jestli to ve Florencii dělaj :-D:-D, ale pstroužka můžu ve všech podobách ;-):-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: ryba po florentinsku recept na pstruha v troubě pstruh na špenátu pstruh v horkovzdušné troubě pstruh minutka příprava pstruha v horkovzdušné troubě recepty pstruh pstruh v troubě ryba po florentánsku minutky z pstruha pstruh spenat pstruh na spenatu recept pstruh a špenát recepty pstruh a listový spenar minutky ze pstruha pstruh, špenát recept rybapo florentinsku michany ovocny salat pstruh špenát recept pstruzi v horkovzdušné troubě

Suroviny: špenát listový, slanina anglická, cibule, česnek, pstruh, mouka hladká, sůl, pepř, máslo, víno bílé, smetana zakysaná, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Pstruh po florentinsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/g7oG