Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře po staropražsku

Hodnocení receptu je 5,0 (28×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 65 min bez doby odležení masa

80 min (15 min příprava + 65 min tepelná úprava, bez doby odležení masa)

9. 8. 2011 15:37

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 861 kJ / 684 kcal
Bílkoviny9,13 g
Tuky41,90 g
Vláknina12,48 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 80 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy61,67 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Žena a kuchyně.

Na přípravu tohoto jídla dobře poslouží i pomalý hrnec.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

9. 8. 2011 17:20

výborně zkombinované chutě:yes:
krásné foto:-K + 1:-):yes:

1974andrea 1974andrea

9. 8. 2011 17:03

Vzpomínám si, že jsem jedla v tomhle provedení někde kachní stehno a bylo to fakt delikátní. Tohle vypadá, že to bude stejná lahůdka.:-p:yes: I když rozinky nejím, tak v tomhle mi vůbec nevadily, asi to bylo tím, že k tomu bylo maso a ne vánočka:-D:-))

Colombo65 Colombo65

9. 8. 2011 16:57

Nádhera z Práglu. No toto.;-);-);-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 8. 2011 16:49

:yes::-p

senky senky

9. 8. 2011 16:35

Tak pozoruju,že z Topreceptů se stává škola vaření a škola focení :yes::yes: a já se velice ráda dám školit.;-) To je velmi lákavá dobrůtka a ještě k tomu excelentně podaná:-K:yes:

Klariska Klariska

9. 8. 2011 16:20

Staročeská kuchyně je výborná a fotky jsou skvělé :yes::-K.

Merylas Merylas

9. 8. 2011 16:16

cathleen: Ivi, alespoň Ti nikdo nebude ujídat.:-D A klidně Tě pozvu:-* Nebála bych se tohle jídlo nabídnout tak vzácné návštěvě;-):-8:-K

cathleen cathleen (moderátorka)

9. 8. 2011 16:08

:-//chybí nám tu tleskající smajloš....jinak - paráda:-D, na tuhle baštu bys mě musela asi pozvat, protože kdybych ji udělala doma, jedla bych ji jen já. :-))

Merylas Merylas

9. 8. 2011 15:57

spagetka: Špagi, až tak moc zas nepamatuju, tak nevím:-D Využila jsem recept i s názvem:-)) Prý tak vařila M. D. Rettigová. Je to zase něco jiného, chutnalo nám, tak recepis dávám dále;-):-K

spagetka spagetka

9. 8. 2011 15:47

Merylásku, myslíš že ve staré Praze znali rozinky ;-):-D:-D (ber to jako legraci). Jinak kombinace švestek, rozinek a mndliček a ještě k tomu stehýnka kdykoli :-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí stehno po staropražsku stropražské kuře po staropražsku kureci stehna po cinsku staropražské pečené kuře top recepty kure koriandr staropražské kuřecí stehno hovezi po staroprazsku kuře po myslivecku s karlovarskym knedlikem kurepo staroprazsku plátek po staropražsku recept na kuře staropražske kuřecí stehna vepřový plátek po staropražsku pečené kuře po staropražsku kuřecí stehno po čínsku kuře po abertamsku kuřecí plátek po prazsku kuře po indicku pro skoly stehna po pražsku

Suroviny: stehno kuřecí, sůl, koriandr, petrželka zelená, olej, vývar kuřecí, rozinky, švestky sušené, lupínky mandlové, česnek, pepř zelený sterilovaný, protlak rajčatový, mouka hladká

TopRecepty.cz

Kuře po staropražsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1VAm