Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)

Třešně se už začínají červenat na stromech, proto přinášíme inspiraci na třešňovou bublaninu. Tento nadýchaný šťavnatý letní moučník musí milovat každý. A nezapomeňme na fígl našich babiček - aby ovoce neklesalo ke dnu, je třeba ho obalit v mouce.

Hodnocení receptu je 5,0 (56×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 35 min Doba bez vypeckování třešní

50 min (15 min příprava + 35 min tepelná úprava, Doba bez vypeckování třešní)

8. 6. 2011 18:28

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Nutriční hodnoty

Energie20 478 kJ / 4 895 kcal
Bílkoviny100,89 g
Tuky73,65 g
Vláknina22,50 g
Cholesterol 543 mg
Sodík 834 mg
Sůl2,63 g
Sacharidy945,78 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lidka

1. 6. 2012 16:56

Je výbornááá :-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

29. 2. 2012 19:44

rebeka:Souhlasím,lepší je s peckama! :yes:

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

29. 2. 2012 19:42

Irrena:To je týrání ,jak bych si dala ,ale z čerstvých třešní !
No jo třeba počkat,sna d letos budou.

Irrena Irrena

26. 2. 2012 19:17

Bublanina perfektní:yes::yes:Jen se musím přiznat že dávám taky jako Rebeka raděj nevypeckované:-8

nadka77

7. 1. 2012 17:33

Výborná bublanina,dávám bodík.

pavel

17. 7. 2011 09:44

teď jsem ji dal do trouby, tak uvidíme...:-)

ladaculkova

2. 7. 2011 11:53

Vynikající, rychlé. Prostě tento recept nemá chybu.:-p

Lucka

27. 6. 2011 14:25

Poprvé jsem ji pekla s broskveme plus jsem přidala lžici slivovice a skořice což bylo uplně vynikající ;-) podruhé s ananasem plus lžice rumu a oříšky taky výborné...:yes: můžu jen doporučit ..:-))

majka11 majka11

20. 6. 2011 20:13

dnes odskúšaný-výborný;-)ja so dala mrazené slivky a škoricu, a aj posýpku,bodík:yes:

magdalenka magdalenka

12. 6. 2011 15:06

Ja "vypeckujem" čerešne. Ekluje sa mi vypľúvať z jedla kôstky. Ale bola som na návšetve, kde mi ponúkli úžasnú štrúdľu - makovo - čerešňovú. Potom celý dojem pokazilo to vypľúvanie kôstok.

Zdenka

12. 6. 2011 15:02

Jani ,já dávám vypeckované třešně a jen skládám pulky vedle sebe:-K

Peťa

12. 6. 2011 14:13

Teď se mi peče v troubě...doufám, že to bude mňamka..:-p těsto jsem ještě rozdělila na tmavé a světlé....pěkně na to třešinky a posypku..:-K:-p:-)

rebeka rebeka

12. 6. 2011 13:53

Jana: Jani,jak kdo..můžeš tak i tak;-) ,ale podle mě jsou lepší nevypeckované,protože ti nepustí šťávu;-) ale třeba má někdo jiný názor:-K pokud budeš vypeckovávat,tak určitě dej celou třešinku;-) ať se ti to podaří:-);-):yes:

Jana

12. 6. 2011 12:34

asi se ptám jako hlupák ale jsem kuchařka začátečnice...davají se celé třešně? nebo se vypeckují? a pokud se vypeckují...dávají se ty dvě půlky na sebe nebo jen jedna půlka? Děkuji:-8

mischelinka mischelinka

9. 6. 2011 06:59

Když je to s drobenkou,není to koláč?:-OAle vypadá lákavě,to jo:-p:yes:

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bublanina s tresnemi recept bublanina s trešněmi recepty bublanina s třešněmi recept na bublaninu s třešněmi bublanina s tresni litá bublanina s třešněmi bublanina s třešněmi recept bublanina z třešní rychlá bublanina s třešněmi buchta s tresnemi bublanina s třešnema lita bublanina třešně recepty bublanina se třešněmi litá buchta s třešněmi recepty s třešněmi hrníčkova bublanina s tresnemi drobenka na bublaninu bublanina s třešněmi hrničková bublanina

Suroviny: mouka polohrubá, cukr moučkový, mléko, prášek do pečiva, sůl, olej, vejce, třešně, tuk, mouka hrubá, mouka hrubá, cukr krupice, máslo

TopRecepty.cz

Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/P6Q1