Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vlhčený řez

Hodnocení receptu je 5,0 (35×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

7. 6. 2011 19:17

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie11 584 kJ / 2 769 kcal
Bílkoviny58,78 g
Tuky199,07 g
Vláknina2,31 g
Cholesterol 1,63 g
Sodík 641 mg
Sůl1,73 g
Sacharidy184,31 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Včera po ranní jsem musela vymyslet nějakou fofrovku k snídani a moc fantazie po hnusné šichtě mi teda nezbylo. Ale dneska je přes půl formy fuč, takže u mě dobrý ;-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

srettka

7. 6. 2011 20:14

ruzena:ještě kousek zbyl,zabalím, dám ruce na pobožná prsa a udělám expresní donášku:-D

ruzena ruzena

7. 6. 2011 20:06

Susedo,asi přijdu na kafe:-))ale asi zbytečně,co,bylo ke snídani a teď je už večer,jsem to propásla.....:-))no co nadělám,tak aspoň bodík posílám:yes::yes::yes::-)):-))

Sodovka Sodovka

7. 6. 2011 20:05

Strettka i já se ptám ohledně krému z mrazáku. :-8 Je to vlastně máslový krém nastavovaný pudinkem. Z mražením se krém nezdrcne? :-O Mrazím všechno co se dá, ale krém jsem ještě nikdy nezamrazovala. Na fotce vypadá velice hezky. :yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

7. 6. 2011 20:04

:-*Moc krásný moučník:-p+6:-K

srettka

7. 6. 2011 20:01

Lenullka:to jsem okoukala na dortománii,mrazej korpusy i krémy:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 6. 2011 19:56

:yes::yes:

suslajda suslajda

7. 6. 2011 19:51

:-ppěkný zákusek jsi šikulka:-*:yes::yes:+5

Lenullka

7. 6. 2011 19:48

on jde krém dát do mrazáku?

Ivana79 Ivana79

7. 6. 2011 19:40

Nááádhera:-O:-KPokúsim sa niečo takéto vytvoriť,ale určite to nebude tak krásne vyzerať:-//Ukladám;-)

zizala zizala (moderátorka)

7. 6. 2011 19:39

Karamel je super všude :-p:yes:
...jinak teda - na "fofrovku ke snídani" dooost dobrý :yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

7. 6. 2011 19:26

Pěkné, mne to trvá déle, toto, prima foto:-K:-K:yes::yes:

srettka

7. 6. 2011 19:21

chocolate:já ten krém už měla na mrazáku, takže fakt forovka:-8 ty zlatá svatbo:-D

chocolate chocolate

7. 6. 2011 19:19

Toto pečeš jako fofrbuchtu????To by pro mě byl mega výkon ke zlaté svatbě:-D.+1

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: luxus řez zamrazení máslového krému vitacitový zákusek vlhčení korpusů kardinálovy řezy recept řezy s máslový krém řez zamrazeni krém zamrazení šlehačky vlhčený korpus zamrazeni kremu krém do mrazáku vlhceni dortu vlhčení korpusu dortu máslový krém nezdrcnul krém z topingu jak udělat krém aby se mi nezdrcnul pudinkové řezy s oky dorty podkova k zlaté svatbě korpus na řezy

Suroviny: vejce, cukr krupice, olej, mouka polohrubá, prášek do pečiva, smetana ke šlehání, cukr krupice, máslo, pudinkový prášek, mléko, cukr krupice, cukr moučkový, čokoláda

TopRecepty.cz

Vlhčený řez

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rgm4