Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vlhčený řez

Hodnocení receptu je 5,0 (35×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

7. 6. 2011 19:17

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 584 kJ / 2 769 kcal
Bílkoviny58,78 g
Tuky199,07 g
Vláknina2,31 g
Cholesterol 1,63 g
Sodík 641 mg
Sůl1,73 g
Sacharidy184,31 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Včera po ranní jsem musela vymyslet nějakou fofrovku k snídani a moc fantazie po hnusné šichtě mi teda nezbylo. Ale dneska je přes půl formy fuč, takže u mě dobrý ;-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

srettka

20. 6. 2011 09:25

týna:já tedy upřednostňuji na krémy máslo,protože má jemnější chuť,né tolik výraznou. ale čítávám, že dost lidí užívá na krém i heru, tak to zkus, kdyžtak to dochuť třeba rumíkem,aby se trochu ztratila ta rostlinná příchuť. když není jiného zbytí a nemůžeš si svoje máslo případně z čestvé nadojenky utlouct;-)určitě to nějak zdoláš,držím palce;-):yes:

chocolate chocolate

20. 6. 2011 08:55

týna:Máslo je máslo, ale v tvém případě bych volila raději Heru než margarín typu Rama.Je tužší a máslu chuťově podobnější.

týna

20. 6. 2011 08:53

Vypadá to moc dobře..chci se do toho zítra pustit, ale nemám máslo, jsem na chatě na samotě, takže není kde ho obstarat..manžel se vrací až zítra, chci ho překvapit, lze máslo něčím nahradit? Mám margarín Ramu a nebo Heru...?

srettka

18. 6. 2011 19:38

jasmina:teplý tak, aby se dal jíst;-)

jasmina

18. 6. 2011 19:36

Mám dotaz,prosím jak teplý má být puding mám ho nechat zchladnout.nebo má být ještě teplý.Děkuji:-?

kamila29

12. 6. 2011 08:57

Vyzkoušeno a chválím ještě s plnou pusou :-p. Ještě jsem pod krém nakrájela banány a nahoru dala vrstu karamelové šlehačky.
Uspěch zaručen :yes:.

srettka

11. 6. 2011 20:03

ruzena:Rous super:-! a ještě víc super, že chutnalo;-):yes::yes:

ruzena ruzena

11. 6. 2011 14:53

Tak susedo dneska jsem prubla tento tvůj řez a mám na něj jen samou chválu:-K:-)):yes:je vynikající:yes:málo sladký a opravdu není suchý:yes:přidala jsem s dovolením fotku mého výtvoru,ale není ta fotka tak dokonalá,jako tvá,ale řez je báječný:-)):yes::yes::yes:bodík jsem už dala,tak zbývá jen baštit:-pjo a krém mám trošku jiný,neměla jsem vanilkový pudink,tak posloužil čokoládový a místo másla jsem použila tvaroh:-D:-D

Sarovka

10. 6. 2011 08:44

Po noční, takže s přivřenýma očima;-):-) a navíc hnusné šichtě:-D:-)) Klobouk dolů:yes::-K:-K Včera večer jsem pekla - po denním běžném maratonu v práci a doma;-) Výborné:yes:

srettka

9. 6. 2011 19:10

Koubkova:tak to je znamka toho,jak se ti to prima povedlo;-):yes:

Koubkova Koubkova

9. 6. 2011 19:05

Už je snědeno a to jsem ho pekla dnes ráno:-p

srettka

9. 6. 2011 16:22

Koubkova:tak to mám radost:-8 a fotěnka by nebyla?;-)

Koubkova Koubkova

9. 6. 2011 15:54

Mizí před očima:-p:yes:

ivulinka ivulinka

8. 6. 2011 15:47

Chtěla bych u vás snídat, bože, taková nádhera o všedním dnu, jak potom u vás vypadá zákusek k nedělní kávičce...!!!???

Nadja Nadja

8. 6. 2011 14:48

srettičko, děkuji. :-O Měla jsem obavu, aby se korpus nesrazil, když do něj budu šťouchat za tepla.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: luxus řez zamrazení máslového krému vitacitový zákusek vlhčení korpusů kardinálovy řezy recept řezy s máslový krém řez zamrazeni krém zamrazení šlehačky vlhčený korpus zamrazeni kremu krém do mrazáku vlhceni dortu vlhčení korpusu dortu máslový krém nezdrcnul krém z topingu jak udělat krém aby se mi nezdrcnul pudinkové řezy s oky dorty podkova k zlaté svatbě korpus na řezy

Suroviny: vejce, cukr krupice, olej, mouka polohrubá, prášek do pečiva, smetana ke šlehání, cukr krupice, máslo, pudinkový prášek, mléko, cukr krupice, cukr moučkový, čokoláda

TopRecepty.cz

Vlhčený řez

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rgm4