Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněná vepřová kýta Izrael

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

7. 6. 2011 10:56

Suroviny

Porce: 8 - 10 porcí

Nutriční hodnoty

Energie17 969 kJ / 4 295 kcal
Bílkoviny475,18 g
Tuky238,33 g
Vláknina25,53 g
Cholesterol 1,84 g
Sodík 3,31 g
Sůl7,56 g
Sacharidy48,98 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Koření Izrael - http://www.koreni-samuel.cz/smesi-koreni-samuel/iz....

Koření od Samuela mám ráda pro jeho výbornou chuť a už pár let s ním obohacuji naší kuchyň ;-).

Směs na plnění vám možná zůstane a tak z ní můžete připravit další jídlo ve formě přírodních karbanátků. Smažila jsem je na pánvi a po otočení jsem je na chvilku přiklopila. Zelenina pak není tvrdá, ale zůstane krásně křupavá. Ke karbanátkům jsem udělala kaši, s na másle restovaným pórkem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Pajaska Pajaska

8. 6. 2011 12:05

Miru,teda ty jsi kouzelnice kouzelná,opravdu.Lahoda pro oko,lahoda pro jazyk.:yes::yes::-K

Pajaja

8. 6. 2011 10:58

Mirčo, to je nádhera! :-O Víc slov nenacházím. . . :yes::-))

mirca75 mirca75

7. 6. 2011 21:27

Pralinko:-), děkuju za milá slova:-K. A k názvu - pokud bych napsala, že je to maso na izraelský způsob, tak bych jistě čekala nějakou negativní odezvu, ale jelikož je to, jak sama píšete dle názvu koření, tak si myslím, že každý pochopí...;-) Jinak samozřejmě lze vepřové nahradit i jiným masem - krůtím,... chutím se meze nekladou:-).
Děkuju i ostatním za příjemné komentáře a pokud někdo vyzkouší, budu jen ráda:-).

suslajda suslajda

7. 6. 2011 20:23

:-p:-pjako vždy:yes:paráda:-*+11

misza misza

7. 6. 2011 19:50

:-*:-p:yes:

Jikotka Jikotka

7. 6. 2011 16:24

:-p:-p:-p:yes::yes::yes:

Merylas Merylas (moderátorka)

7. 6. 2011 16:17

Miruš, nádhera!:yes: Jako ostatně vždy;-):-*

Pralinka

7. 6. 2011 15:48

Mirčo, vy máte vždycky velmi úpravné recepty a krásné fotky. :yes: Jenom jedno je v tomhle receptíku trošku zarážející: já vím, že se tak jmenuje to koření, ale Izraelci (resp. Židé) vůbec nejedí vepřové maso,to není košer, takže ten název Vepřová kýta Izrael je trošičku zavádějící. Kdybyste nějakému Izraleci nabídla tuto kýtu, asi by se pěkně urazil :-*

Marian

7. 6. 2011 15:43

hodne hezky foto,musi to byt supr basta!:-p:yes:...jenom ten nazev koreni me nejak nedela dobre!:-S

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 6. 2011 14:26

:-O:yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

7. 6. 2011 13:31

:-*Moc krásně připravené jídlo:-KRecept se mi líbí:-p+6:yes:a dokumentace také:-K

jirholu jirholu

7. 6. 2011 13:19

Jídlo vypadá moc pěkně a lákavě :-p, mozaika uvnitř masa je hotové výtvarné dílo :-D. +:yes:

chocolate chocolate

7. 6. 2011 12:51

Moc hezký recept, u Tebe je i ta vlnkovaná kaše se šťávou jako malé umělecké dílo.+4

magdalenka magdalenka

7. 6. 2011 11:37

Máš pekné, "veselé" obrázky...receptík prepracovaný, ako obyčajne. :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: plněná vepřová kýta vepřová kýta vepřová kýta recepty plněná kýta vepřová kýta plněná zide a veprove maso plněná vepřová kýta recepty vepřová kýta recept recepty z vepřové kýty kýta recepty recepty plněná vepřová kýta židé a vepřové židi a vepřové veprova plnena kapsa kyta vepřová recepty vepřová kyta.recept kýta plněná mletým masem recept veprova kyta nadivana kyta židé nejedí vepřové

Suroviny: plec vepřová, maso vepřové mleté, vejce, mrkev, brokolice, špek, cibule, koření izrael, sádlo, vývar, mouka hladká, pivo světlé

TopRecepty.cz

Plněná vepřová kýta Izrael

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8XMg