Smažený lilek
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 5. 2010 12:44
maximální dobrota
15. 3. 2010 12:43
ano,je to bomba,smažený lilek,patizon,nebo cuketa.to můžu.
4. 9. 2009 08:24
Dobrý tip,už jsem to též dlouho nevařila a při tom je to tak dobré.
dávám bodík
dávám bodík
1. 9. 2009 01:28
Ch. Když se to neosolí, ale rovnou trojobalí a kolečko se předem rozkrojí napůl a posolí se to až po usmažení tak je to uvnitř a i celé to chutná jako smažený obalený podhříbek a do lesa se nemusí. Jsem labužník houbových řízků (půlkilo na chuť je mi málo) a při tomhle se ani oči nemusejí zavírat a především se nemusí houby čistit a vyšťourávat červíky Pepíky. Strouhanku si děláme vlastní z rohlíků, hrubší. Dobrou chuť.
9. 6. 2009 10:50
Jani, oloupu tu fialovou slupku, jde to dobře škrabkou na brambory. Když lilek zapékám, tak ho taky neloupu, ale na to obalování ano. Myslím, že v tom velký rozdíl není. Připomíná mi to vzdáleně smažené obalované houby, ale samozřejmě bez jejich chuti a vůně.
8. 6. 2009 22:54
maris, jak se to loupe? Musí se oloupat všechno to fialové? Ptám se, protože Eliza to má vždycky se slupkou Jinak, to se mi líbí moc, už jsem jedla smaženou cuketu, patison, kedlub, květák a brokolici, tak co, je v tom velký rozdíl?
8. 6. 2009 21:11
Tak takhle jsem lilek ještě nedělala ani nejedla, vypadá moc dobře !!
4. 1. 2009 15:15
Smažený lilek mohu kdykoliv a kdekoliv.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 5 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 7 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 9 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 10 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 13 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 3 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 3 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 3 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 4 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 5 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Trojobal na obalování řízků: Geniálně jednoduchá klasika je svou chutí nepřekonatelná
Lilky v posledních desetiletích získaly na oblibě. Je to lahůdková a zdraví prospěšná zelenina
Nachystat tortillu tak, aby si strávník pochutnal, nevyžaduje mnoho zručnosti. Podle návodu to zvládnou i úplní začátečníci
Další recepty
Tématické fráze: lilek recepty obalovaný lilek recepty lilek lilek recept lilek loupe se lilek recept lilek lilek v trojobalu smažený baklažán baklažán recepty recepty z lilku recepty na lilek obalovana brokolice lilek obalovaný smažené lilky recept na lilek musí se lilek loupat recepty baklažán baklažán smazený loupe se lilek?
Suroviny: lilek, mouka hladká, vejce, strouhanka, sůl, olej
Smažený lilek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkZp
23 názorů