Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Klasický ruský boršč

Boršč je oblíbená polévka, která může v každé krajině chutnat jinak. Společné mívají maso, zelí a červenou řepu. Ten ruský je z masa hovězího a postup tohoto receptu je tak podrobný, že ho zvládne i méně zkušený kuchař.

Hodnocení receptu je 5,0 (62×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 175 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 145 min bez doby odležení

175 min (30 min příprava + 145 min tepelná úprava, bez doby odležení)

31. 5. 2011 20:36

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie3 260 kJ / 779 kcal
Bílkoviny84,79 g
Tuky6,76 g
Vláknina26,16 g
Cholesterol 175 mg
Sodík 478 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy84,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podle chuti můžete přidat: mletý černý pepř, kopr, petržel, sůl.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Aronoele Aronoele

1. 6. 2011 19:52

Určitě vyzkouším -. už několikrát jsem chtěla vařit boršč, ale u nás se polévky moc nevaří a taky mě vždy odradilo moc surovin... tohle se mi líbí, jen počkám na horší počásko - v létě jím prakticky jen studená jídla... v zimě bodne, už se těším... a pak napíšu jak chutnal ;-):yes:

Jenny

1. 6. 2011 19:40

:yes:+4:yes:

45natalie

1. 6. 2011 14:33

no pište komentáře mě zajímají no jen pište

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: boršč s červenou řepou ruský boršč s červenou řepou boršč recepty polévka boršč bořšč recept na polévku boršč borst pravý ruský boršč boršč recept recepty boršt recept na pravý ruský boršč polévka boršč recept červená řepa polévka boršč recepty polévky boršč vaříme boršč recept borsc jak se vaří boršč pravý ruský boršč recept pravy boršč s červenou řepou borst recept

Suroviny: zelí, brambory, maso hovězí s kostí, řepa červená, pepř černý, bobkový list, cibule, protlak rajčatový, mrkev, česnek

TopRecepty.cz

Klasický ruský boršč

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oAVX