Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pytlácký točenec

Díky mnoha možnostem, jak naplnit masové rolky, můžeme toto jídlo připravit na sto způsobů. Dnes ochutnáme rolky z vepřového masa plněné cibulí, žampiony, špekem a uzeninou. Šťavnatá rolka podlitá výbornou šťávou podáváná s bramborami nebo rýží bude mít určitě úspěch.

Hodnocení receptu je 5,0 (55×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 70 min

90 min (20 min příprava + 70 min tepelná úprava)

31. 5. 2011 19:07

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 547 kJ / 1 326 kcal
Bílkoviny10,78 g
Tuky128,67 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 198 mg
Sodík 1,62 g
Sůl4,00 g
Sacharidy29,03 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept pochází z knížky: Kuchařka - nejlepší recepty, jen jsem pozměnila poměr surovin a přidala uzeninu - několik proužků vysočiny, jinak postup byl zachován.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

2. 7. 2020 20:21

:yes::yes:<3:-K

snazilka

4. 12. 2015 13:51

Uvařeno - předloženo - snědeno - pochváleno. Amen. Díky za recept:-K :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 9. 2013 12:55

Pro velký úspěch byl u nás dnes opět tento oběd;-)

MIKIKE MIKIKE

11. 11. 2012 14:23

povedlo se moc nám to chutnalo díky:-p:yes:

ivinka

7. 6. 2011 10:56

Nebylo to špatné, ale moc dobré také ne.:-/

Lucka

5. 6. 2011 18:17

Už se to vaří a voní to božsky,určitě to tak bude i chutnat..děkuji za skvělou inspiraci na zítřejší oběd:-K

mysulka mysulka

3. 6. 2011 19:22

:-p to je krása:yes::-K

Kadlik Kadlik

1. 6. 2011 22:14

já blbec, já vůl, já kretén, já mentálně retardovaný hyperdebil!!!!! Proč jsem to otvíral, s miskou ředkviček v ruce???? To je normálně masochismus!!!;-( jinak - je to překrásné, slintám do klábosnice, a ukládám. :yes::yes::yes:

jirholu jirholu

1. 6. 2011 15:02

Moc prima receptík ;-) +:yes:

Inka1 Inka1

1. 6. 2011 14:21

:-)) skvělá inspirace na sobotu :-D:-D

ivulinka ivulinka

1. 6. 2011 12:51

Jani:-K, ani nevíš jakou ctí je mi tvá pochvala, jsem ráda, že chutnalo, ostatně nám vlastně taky, díky:-K a fotky super:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 6. 2011 12:37

Ivuli, tak to opět nemělo chybu!! Ráda vařím tvé receptíky.:-) Přidávám foto a plusík bych ti klidně přidala ještě jeden, kdyby to šlo;-)

Dana61

1. 6. 2011 10:45

Ivulinko - opět skvělé papú :-D:yes:- a ty tvoje fotečky:yes:

mischelinka mischelinka

1. 6. 2011 08:22

:-*:yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

31. 5. 2011 22:49

Krásné, :-K:-K:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: točenec pytlácký závitek pytlácký plátek skořicové točence vepřový steak dřevorubec skořicové točenky točenky recept na zítřejší oběd pytlacky veprovy platek točenky recept tocence recept pytlácký steak pytlacke zeli pytlácké recepty pytlacky kureci platek pytlacky kureci steak vepřový točenec skořicový točenec tocence vepřový steak dřevorubec recept

Suroviny: kýta vepřová, paprika sušená sladká, žampióny, špek uzený, cibule, uzenina, máslo, vývar masový, mouka hladká

TopRecepty.cz

Pytlácký točenec

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nGx7