Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zauzená klobása a hříbky v gulášové omáčce s pivem

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

28. 5. 2011 21:08

Suroviny pro 10

10

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 322 kJ / 1 511 kcal
Bílkoviny53,20 g
Tuky81,80 g
Vláknina57,06 g
Cholesterol 194 mg
Sodík 1,95 g
Sůl4,35 g
Sacharidy111,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Moc nám chutná tento guláš, když jsem s dědou jezdila stavět chatu, tak to bylo vždy nej jídlo, houby jsme donesli a pivo měl děda vždy po ruce, moc jsem to mívala ráda a to mi zůstalo dodnes.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

30. 5. 2011 10:20

Anna Kocikova: Anicko, pivo ta mbýt nemusí, jen kdo chce, ale dobré:-K:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

30. 5. 2011 10:19

zizala: tak nejak, abstik je abstik:-D:-D

zizala zizala (moderátorka)

30. 5. 2011 08:01

Ivo, Abstinent asi chtěl být vtipný a nevyšlo mu to ;-)
Recept má slibnou kombinaci surovin :-p:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

30. 5. 2011 07:31

Moc hezky provedený recept:-p+:yes:Osobně pivo nemám ráda,ale pokud jsou dobré recepty jak se světlým,nebo tmavým pivem,vždy dávám a poznat to opravdu není;-):-))

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

30. 5. 2011 00:32

Eliza: tak nějak, ano, ano, máš pravdu,:-K lidé jsou někdy "různí", díky Elízko, míváš krásné receptíky a fota, paráda:-K:-K

Eliza Eliza

29. 5. 2011 23:14

Ivo, na tohle je lepší se vykašlat...;-) Někdo tu chtěl rýpnout a pak mu nejspíš samotnému došlo, že (jak píše Tejajka) alkohol v jídle je provařený a tudíž takové pokrmy jí s chutí a bez obav nejen řidiči a malé děti, ale i ti abstinenti... Prostě reagoval/a zrovna na tvůj recept a ve své hlouposti zapomněl/a na celou historii a tradici nejen české, ale i francouzské a italské kuchyně...;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

29. 5. 2011 18:06

Jana Remkova::-)):-)):-D:-D

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

29. 5. 2011 18:05

Věrka.: ahojky Verko, /mam take sestru Verku, ale jen nahoda asi, dekuji za prima komentar. Iva

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

29. 5. 2011 17:14

Abstinent:?? jsem taky abstík jinak,;-) ale pivo, jak si čteš ted v komentáři se vypařuje:-? ja nepiji žádné jinak taky. Jedno pivo se doporučuje , vážne a ale každému občas na ledviny a trávení.;-);-):-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

29. 5. 2011 17:03

tejaja: děkuji, za vysvětleni abstíkovi , jsi hodná:-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

29. 5. 2011 16:48

Pivo, nepivo, kdo si ho tam chce dát, dá, kdo nechce, nedá a kdo jí či- li pije pivo, nejezdí pak autem snad ne?? Množství guláše jsou pak asi 2,5 litru až 3 litry, tak asi tak. To je jako s tv, když Ti nesedí program,. dáš si jiný, nebo odejdeš, tak si dej guláš třeba jinak abstíku.:-K:-K, Dnes se i u grilu dává pivo at uz na nej ,nebo pod nej...

ivulinka ivulinka

29. 5. 2011 14:56

Zajímavý, chutný recept a fotky hodně jedlé, no a pivko ...proč ne? Já na něm dnes pekla kuře, takže:yes:

tejaja tejaja

29. 5. 2011 09:24

Abstinent: keby si dával/a na chémii pozor, tak by si vedel/a, že alkohol sa vyparuje pri 67 °C, takže v žiadnom varenom, pečenom jedle neostane, pretože sa vyparí.

Věrka.

29. 5. 2011 08:05

Já bych si určitě taky moc pochutnala a tu feferonku bych si taky prosila. Abstinente, já jsem též abstinent ale občas sklenka nezaškodí a kdo nepije vůbec, tak je divný.

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 5. 2011 22:57

Abstinent::-D:-D:-D:-D:-D:-D no se pos...:-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: gulášová omáčka zauzena paprika zauzena červena paprika hribky a alkohol kuře na pivu- řidiči-alkohol jak poznat dobrou klobasu omacka na pivě recept klobásová omáčka recet guláše gulaš s gulašove polévky gulášová polévka s pivem alkohol v jidle se vypari recepty s tmavym pivem tv prima recepty klobasky klobasa omáčky omacka klobasa cibule hribek a z červena omáčka s pivem recet gulasove omacky omáčky a pivem

Suroviny: houba hřib, klobása, sádlo, cibule, koření paprika gulášová, sůl, pepř, majoránka, kapie červená, feferonka, česnek, pivo světlé, cibule, paprika čerstvá zelená, mouka hladká, kečup sladký, masox, koření houbová variace

TopRecepty.cz

Zauzená klobása a hříbky v gulášové omáčce s pivem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6Y6O