Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Býčí žlázy - čína

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

26. 5. 2011 12:28

Suroviny

Porce: 2-3 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 083 kJ / 498 kcal
Bílkoviny8,68 g
Tuky45,82 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 426 mg
Sodík 7,63 g
Sůl19,37 g
Sacharidy11,77 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dnešní HOKUS-POKUS, výsledek super!

Můžete naložit jakékoliv maso. Já to zkoušela, králíka, kuřecí, vepřové, dokonce i zajíce a hovězí. Se žlázami to byla premiéra. Je to podle tohoto receptu.

http://www.toprecepty.cz/recept/3920-cina/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 5. 2011 08:33

magdalenka: Magdi, já taky;-) Myslím, že nikdo z nás neví, co je opravdický hlad. Býčí žlázy ale neberu jako něco, co bych jedla v nejvyšší nouzi, naopak;-)

magdalenka magdalenka

27. 5. 2011 08:29

Jana Remkova: ja zjem všetko tiež. Všetko, čo nezje mňa.
Syna mám teraz v Ázii, ale niektoré veci čo sa tam konzumujú - posiela mi fotky - by som asi iba v prípade ohrozenia života dokázala zjesť...

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 5. 2011 22:23

Eliza::-D:-D Beru tvůj názor, já taky sežeru všechno, co?;-)

rihana

26. 5. 2011 22:23

Díky za nápad. Já jsem je dělávala jen na cibulce a nechala hodně vysmažit. Sice jsem je už deset let neviděla ale pokusím se je sehnat.

Eliza Eliza

26. 5. 2011 21:54

Holky...;-) Mozeček nejím od dětství, kdy nám to máma předkládala coby lahůdku...nebudu jíst buňky, kterými poražené zvíře myslelo...:-/ Játra a ledvinky nejím, protože těmito orgány procházely a filtrovaly se veškeré škodliviny, co se dostaly do těla zvířete;
No a abych jedla býčí varlata, na to se fakt necítím...už jen z úcty k rozmnožovacímu systému savců...
Podle mého názoru je to přežitek z dob, kdy lidé z hladu s prominutím sežrali úplně všechno, co se na zabitém zvířeti sežrat dalo...:no:

suslajda suslajda

26. 5. 2011 20:23

:-pdala bych si hned,ale u n ás se neseženou škoda:-Sřízky jsem jedla v restauraci:-*tobě Jani posílám bodík :yes:

misza misza

26. 5. 2011 20:16

Vypadá to skvěle:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 5. 2011 19:39

srettka::-D:-D:-D ty vždy umíš napsat komentář tak, aby nikoho neurazil;-). Já jsem čekala komentáře jakéhokoliv typu. Někdo nepozře koně, někdo maso vůbec. Já miluji psy, ale kdybych jedla guláš a někdo by mi pak řekl, že je ze psa, určitě bych neletěla na WC;-) To se holt musí vyzkoušet. Kdo může ledvinky, věřte, že je to hodně podobné;-)

srettka

26. 5. 2011 19:23

kristova noho a je to tu zase:-O zase je nějakej bejček eunuch;-(:-)) proti gustu....ale když si to představim...jak to tam je...s futrálem...houpe se to...tak hluboce, přehluboce smekám před všemi guĺo labužníky:-8 a raději se překonám a dám si mořské blechy...tedy kurvety...vlastně krevety:-8:-))
p.s. ale na vobrázku to vypadá tak nevinně:-))

Lenka30 Lenka30

26. 5. 2011 19:16

no nevim nevi,ale já bych asi býčí žlázy nepozřela :-(( ale proti gustu žádný dyšputát ;-)

magdalenka magdalenka

26. 5. 2011 16:14

Jana Remkova: Jani, to bolo myslené skoro ako vtip...(v bruchu to predsa nie je...)čo ja viem, kam to vlastne patrí???

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 5. 2011 15:21

magdalenka: Magdi, asi máš pravdu, jen fakt nevím správný výraz..co to vlastně je?:-D A to máš fuk..;-) Upravila jsem to na "jiné maso"

Iriska: ano, Supertronik-Supergong?;-) Ptej se pondělí, středa, pátek. Myslím, že by ti je i odložili;-)

Iriska Iriska

26. 5. 2011 14:57

Jani, fakt jsi je dostala v Supertroniku? Já na ně jezdila až do Karviné do Impostu . A ani tam už teď poslední dobou nebyly. Já do toho Supertroniku snad začnu chodit. :-S Samo máš boda :-?:-?+

magdalenka magdalenka

26. 5. 2011 14:52

Jana Remkova: trochu by sme mohli polemizovať, či ide naozaj o vnútornosť...;-)
Robila som žľazy zatiaľ iba ako řízek, ale prečo nie aj podľa teba?! :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 5. 2011 14:10

Názory na to mohou být různé a počítala jsem s tím. Odvahu jsem rozhodně nepotřebovala:-D, já mám vnitřnosti ráda a zkusím všechno. Fujtajbl snad jejině potom, až vyzkouším a fakt by mi to nechutnalo. Tohle rozhodně není ten případ;-) A já ráda zkouším cokoliv, co se dá nějak upravit;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: býčí žlázy recept na byci zlazy býčí žlázy recept byci zlazy recepty recept býčí žlázy recepty na byčí žlazy jak připravit býčí žlázy recepty býčí žlázy bici zlazy bíčí žlázy recept bíčí žlazy recepty býčí žlázy příprava recepty z býčích žláz příprava býčích žláz čína z býčích žláz byči žlazi býčí žláza býčí žlázy na cibulce býčí žlázy brno býčížlázy

Suroviny: býčí žláza, žloutek, olej, feferonka, omáčka worcesterová, maggi, sůl, cukr, cibule

TopRecepty.cz

Býčí žlázy - čína

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YVEA