Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dvojí maso pečené na zázvoru s dušenou zeleninou

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 70 min

70 min (70 min příprava)

24. 5. 2011 17:38

Suroviny pro 6

6

Nutriční hodnoty

Energie1 492 kJ / 357 kcal
Bílkoviny5,04 g
Tuky0,64 g
Vláknina17,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 24 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy79,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vydařená improvizace a zeleninku neděláme opravdu dlouho, jen tak, aby byla hezky na zkus-moc dobře se k masu hodí. Jako přílohu jsem zvolila bramborové knedlíky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mysulka mysulka

25. 5. 2011 19:18

:-p super:yes::-K

ivulinka ivulinka

25. 5. 2011 11:17

Bibi, mňam mňam:yes:

Bibinka Bibinka

25. 5. 2011 08:52

Kadlik:Kadlíku, knedlíky jsou polité šťávičkou z pečeného masa s tou cibulkou, co se v ní pekla-cibule pod maso jsou 3 ;-)

Všem děkuji za kladné komentáře:yes:

misza misza

25. 5. 2011 06:51

Vypadá to nádherně. :yes:

Kadlik Kadlik

25. 5. 2011 06:43

Moc hezké!!! Mám rád tyhle improvizace... Je to velice motivující. Ale dotaz, co je na těch knedlících? Čím jsou polité?

Merylas Merylas (moderátorka)

24. 5. 2011 22:49

Jana Remkova: V některých restauracích by to byly 4 porce:-)) Je to jak kde, ale na meníčka se většinou počítá s gramáží 100-120 g na porci. 200 g se mi zdá už moc:-)Ještě tak 150 g.

maiva maiva

24. 5. 2011 22:45

Moc lákavé už z fotky:-p:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 5. 2011 22:36

Kačka: Dej si 200g krůtího a 200g vepřového. Půl na půl.;-) Nic tím nepokazíš. Byly by to tak 2 porce, beru to podle meníček v restauraci. 200g masa na porci. Dala bys 100g krůtí a 100g vepřového na jednu porci. Gramáž masa se samozřejmě varem sníží.;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 5. 2011 22:33

Bibi, moc se mi to líbí a máš krásně barevné foto;-)

Bibinka Bibinka

24. 5. 2011 21:43

Kačka:Ale Kačko, upéct ho můžeš tolik, kolik ho potřebuješ, já dělala na 4 porce a obojího bylo 1 kg, ještě zbylo a to jsem dala do rizota. U typu tohoto receptu je zbytečné psát gramáž, jelikož to každý peče pro jiný počet osob a to si každý, i ty musí odvodit.

Kačka

24. 5. 2011 21:24

Je sice hezký, že je uvedeno 2 druhy masa, ale není tam gramáž, podle tohoto vařit, nevím, netroufnu si:-S

Anna Kocikova Anna Kocikova

24. 5. 2011 18:40

Bibinko:-*moc povedený,šťavnatý pokrm:-p+:yes::yes:Z talíře se to jen usmívá:-*:yes:

Pajaska Pajaska

24. 5. 2011 18:15

Mňam.:-p:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: maso na zázvoru dušená zelenina zázvor kuřecí maso s dušenou zeleninou kuřecí maso s dušenou zeleninou zázvor a maso maso se zazvorem zázvor recepty recepty hovězí maso s dušeou zeleninou hovězí maso s dušenou zeleninou vepřová plec pečená na zázvoru recept zazvor na maso vepřové maso na zázvoru vepřová kýta s mraženou lahůdkovou dušenou zeleninou zázvor k masu maso a zázvor krůtí maso s dušenou zeleninou recepty maso na zázvoru dušená zelenina recept recepty krkovicka dlouho pecena 100

Suroviny: plec vepřová, cibule, česnek, zázvor, zázvor sušený, sůl, olej, směs zeleninová mražená, cibulka lahůdková, masox, cukr, sůl, olej, voda, jíška

TopRecepty.cz

Dvojí maso pečené na zázvoru s dušenou zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qAx7