Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ovocný koláč pečený v remosce

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

13. 7. 2011 18:26

Suroviny

Porce: 6 - 7 Remoska o průměru 24 cm

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 321 kJ / 2 467 kcal
Bílkoviny36,76 g
Tuky112,13 g
Vláknina13,13 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 184 mg
Sůl0,69 g
Sacharidy321,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je přizpůsobený pro menší remosku Originál.

Zdroj receptu: Žena a kuchyně, nyní se časopis jmenuje Kuchyně. Recept je mírně poupravený.

Kdo nemá remosku, upeče v nějaké vhodné formě v troubě.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas

13. 7. 2011 19:32

Anna Kocikova: Taky jsem si všimla,samé višně:-D

Merylas Merylas

13. 7. 2011 19:31

Děkuji všem:-K V létě používám remosku častěji, nechci moc pouštět troubu a ještě si tím v bytě přitápět. Mám pár nevyzkoušených moučníků a to je jeden z nich. Zdá se mi i celkem takový dost úsporný, jen jedno vejce a bez mléka. Příprava je jednoduchá a je chutný. Já ráda používám i to citron.aroma od Oetkera,voní mi.

spagetka: A můžeš mi říct, co mám s něma dělat?:-D:-D:-D

mirca75: Já mám remosku hodně starou, ještě tu hliníkovou. Miruš, udělek klidně z půlky a třeba do dortové formy. Nebo i koláčové, ale jsou různě velké. Vysoké to je, právě to mělo být jednou proložené těmi višněmi v půlce, ale fakt se mi to těsto zdálo dost řídké. Bylo by to lepší, tak jsou jen na povrchu, já vím;-):-* Miruš, chtěla bych Ti poděkovat za tu vychytávku s tím odpeckováním. S tím brčem to šlo báječně:yes::-*Mám sice tu mašinku,odpeckovávací, ale na pár višní se to nevyplatí sestavovat a pak umývat.

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 7. 2011 19:12

:-*Teda tady se to rozjelo se sladkýma dobrotama:-p+4:yes:

maris maris

13. 7. 2011 19:01

Další krása s višněni a dokonce z remosky ! Maruško, moc hezké:yes::-p+

spagetka spagetka

13. 7. 2011 18:40

Vy jste se dneska zbláznily s těmi višněmi :-*, ale hezky :-D:-p:yes:

mirca75 mirca75

13. 7. 2011 18:39

Merylas:-) další dobrota s mými milovanými višněmi:-p. Recept ukládám, ale bohužel už nemáme remosku a tak přesně podle receptu nevyzkouším. Ale pamatuju si, jaké z ní byly dobroty:-p. Jen se zeptám - co kdybych udělala jen z poloviny těsta a množství višní bych zachovala? Na mě je upečený koláč (těsto) dost vysoký:-8;-).

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: pečeme v remosce koláč v remosce pečení sladkých moučníků v remosce ovocny kolac z remosky pečený koláč ovocny kolac v remosce koláč z remosky remoska recepty pecene kolace koláč do remosky ovocný koláč do remosky remosky na pečení moučníky z remosky remoska pečení pečené koláče a moučníky koláče z remosky remoska na pečení pečení koláčů moučníky v remosce pečení koláče

Suroviny: cukr moučkový, cukr vanilkový, citronové aroma, vejce, sůl, olej, voda, mouka polohrubá, prášek do pečiva, skořice, višně, smetana zakysaná, cukr, lupínky mandlové, višně, meduňka

TopRecepty.cz

Ovocný koláč pečený v remosce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EK7m