Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí steak s šalotkou na červeném víňě

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

13. 7. 2011 14:54

Suroviny

Porce: 2 porce

Nutriční hodnoty

Energie476 kJ / 114 kcal
Bílkoviny0,30 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 5 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy4,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je dle francouzského kuchaře Bordignon. Podáváme s čím je libo. Já použila malé celozrnné bagetky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

13. 7. 2011 23:37

Já jsem nedávno viděla pořad,ve kterém k masu dělali tzv.marmeládu z červené cibule a portského vína. Vzhledem k tomu,že se to vaří 3 hodiny jsem to zatím nezkusila,ale určitě bych to ráda někdy ochutnala,mám ráda netradiční věci. Za šalotku bodík:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 7. 2011 20:14

Mi to příjde trochu suché:-S

Simona Skolakova Simona Skolakova

13. 7. 2011 17:17

taky jsem koukala nejprve na přílohu co to může být,ale pak mne to došlo:-Dpěkný steak:-p+1

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 7. 2011 16:07

Maso vypadá moc hezky a takto připravená šalotka bude jistě velice chutná:-p+1:yes:Při pohledu na fotku jsem marně přemýšlela,co je to za přílohu:-Obagetka mě fakt vůbec nenapadla:-8:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: hovězí steak hovězí stek hovězí na červeném víně steak na vine hovězí zadní na červeném víně hovězí steak s cibulí hovězí steak recept maso s šalotkou hovězí na portském víně jak udělat hovězí steak jak pěstovat šalotku smazeny hovezi steak hovezinsteak s cibuli hovezi zadni na vine hovězí na portském hovězí na víně se šalotkami maso na portském červeném víně karbanatek se salotkou hovězí steak zapečený maso se šalotkou

Suroviny: hovězí zadní, cibule šalotka, máslo, víno červené suché, sůl, pepř, olej

TopRecepty.cz

Hovězí steak s šalotkou na červeném víňě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ypOz