Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová kapsa s kapustovo - libečkovou náplní - parní hrnec

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

6. 7. 2011 14:43

Suroviny

Porce: 2 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 815 kJ / 434 kcal
Bílkoviny37,80 g
Tuky16,52 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 895 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy28,26 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Maso lze použít i krůtí. Jídlo je možná trošku složitější, ale příprava v páře to vyváží ;-).

Opět další z jídel které se dají připravit, když se chce člověk věnovat dětem a ne kuchyni.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

7. 7. 2011 09:23

Mirčo,moc hezký recept a samozřejmě foto,jak je u tebe dobrým zvykem. Vše lahodí nejen oku,ale i chuťovým buňkám. Jsi moc šikovná kuchařka:-K:-p:yes:

MajkaM

7. 7. 2011 06:52

To vypadá dobře a kapustu máme moc rádi. Ukládám až kapusta na zahrádce doroste.:yes::-p

Merylas Merylas (moderátorka)

6. 7. 2011 18:42

mirca75: Moc pěkný receptík pro vaření páře;-):yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

6. 7. 2011 18:42

Miruš, moc krásné a živé, nádhera:-K:-p:-):yes:

Klariska Klariska

6. 7. 2011 16:53

Nemůžu se rozhodnout, jestli se mi víc líbí kapustová kapsa, nebo kapustový přívarek. Krásné duo :yes::-K.

Anna Kocikova Anna Kocikova

6. 7. 2011 15:51

Mirčo moc krásně připravené jídlo:-Kkteré se mi opravdu líbí:-p+2:yes:

mirca75 mirca75

6. 7. 2011 15:41

Rebeko:-) parní hrnec nepotřebuješ. Vezmi pekáček s mřížkou / pařáčkem,přiklop ho a máš parní hrnec;-). K masu - kýtu nemáme moc v lásce (je na nás suchá) a tak jsem použila plecko. Ale záleží samozřejmě na chuti....;-).

rebeka rebeka

6. 7. 2011 15:07

Miruško,to bude moc dobré:-p:-)kapusta je moje oblíbené jídlo(které není..:-8:-?:-D)
uzenou papriku mám objednanou,jenom nemám ten parní hrnec:-//
vepřovými plátky myslíš z kýty:-?
jinak,ostatně jako vždy,krásný fotopostup:yes::yes::yes::yes::-K:-)
P.S.ta "plňka" se mi líbí,ta kombinace chutí bude jistě úžasná:-K:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: kuchařka pro parní hrnec parní hrnec kuchařka kucharka parni hrnec kapustovy privarek kuchařka na parni hrnec kuchařka pro parní hrnce recepty do parního hrnce parní hrnec recepty plátky z krkovičky v parním hrnci kuchařské knihy parního hrnce veprova krkovice v parnim hrnci kniha parní hrnce kuchařka vepřová kýta v parním hrnci jake pokrmy se daji pripravit v rimskem hrnci krkovice parni hrnec krkovice v parním hrnci náplně do vepřových kapes knihy kuchařky parní hrnec vepřové kapsa recepty vepřová pečeně v parním hrnci

Suroviny: plátek vepřový, sůl, pepř bílý mletý, cibule, olej, česnek, libeček, kapusta, paprika sušená uzená, sýr uzený, voda, máslo, mouka hladká, kapusta, cibule, slanina, kmín drcený, sůl

TopRecepty.cz

Vepřová kapsa s kapustovo - libečkovou náplní - parní hrnec

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GwAQ