Kuřecí medová prsíčka s žampióny a rozmarýnem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 7 076 kJ / 1 691 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 335,30 g |
Tuky | 14,70 g |
Vláknina | 12,20 g |
Cholesterol | 770 mg |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,66 g |
Sacharidy | 48,31 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Maso je měkounké, mírně nasládlé a velice voňavé.
Pokud nemáte rozmarýn, je možno použít čerstvý nebo sušený tymián.
Recept mám z nějakého časopisu, na vytržené stránce není jeho jméno.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 7. 2011 19:48
4. 7. 2011 19:09
4. 7. 2011 18:40
a jenom vysvětluj..a hezky zgruntu...to mám ráda
4. 7. 2011 18:34
4. 7. 2011 18:32
4. 7. 2011 18:30
4. 7. 2011 18:26
4. 7. 2011 18:23
jenom jsem myslela,jestli to změní něco zásadního v chuti
ale jak píše výš Maruška,bude to mít aromatičtější chuť
já jsem sušené dostala darem,tak hledám receptíky pro jejich využití..
děkuji
4. 7. 2011 18:22
4. 7. 2011 18:20
Rebi, já si myslím, že to dost změní chuť, hříbky jsou určitě aromatičtější než žampiony, ale dobré by to bylo určitě taky
4. 7. 2011 18:19
4. 7. 2011 18:15
když použiju místo žampionů sušené hříbky,stane se něco zásadního
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 3 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 4 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 4 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 11 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 1 hodinou
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 2 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 2 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 2 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 2 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 2 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 2 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 3 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ovocné kůže jsou zdravé a trvanlivé. Z velké úrody ovoce si připravte skvělé mlsání
Pažitková omáčka podle staročeského receptu: Základem lahodné chuti je domácí vývar a smetana, pažitka dodá svěžest
Jak na domácí křupavé cini minis z tortilly: Snadná a rychlá snídaně voní skořicí a připravená je v cukuletu
Další recepty
Tématické fráze: polorajch polorajch recepty recepty polorajch kuřecí maso s rozmarýnem žampiony recepty kuřecí směs na medu kuřecí prsíčka recepty polorach grilovaná kuřecí prsíčka recepty zampiony kuřecí na rozmarýnu recepty kuřecí maso prsíčka kuřecí prsíčka na žampionech recepty pollrajch kuřecí prsička na kari se žampiony recept na kuřecí prsíčka kuřecí s žampiony kuřecí maso na medu se žampiony polorajch vaření kuřecí prsíčka se žampiony
Suroviny: prsa kuřecí, žampióny, rozmarýn, vývar kuřecí, kečup sladký, med, sůl, pepř, olej
Kuřecí medová prsíčka s žampióny a rozmarýnem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l8kl
27 názorů