Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí medová prsíčka s žampióny a rozmarýnem

Hodnocení receptu je 5,0 (34×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 7. 2011 18:12

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie7 076 kJ / 1 691 kcal
Bílkoviny335,30 g
Tuky14,70 g
Vláknina12,20 g
Cholesterol 770 mg
Sodík 1,08 g
Sůl2,66 g
Sacharidy48,31 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Maso je měkounké, mírně nasládlé a velice voňavé.

Pokud nemáte rozmarýn, je možno použít čerstvý nebo sušený tymián.

Recept mám z nějakého časopisu, na vytržené stránce není jeho jméno.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

4. 7. 2011 19:48

Moc prima to vypadá, taky jsem "ulítla na žampinky", zrovna nakládám maso na nudličky - se žampionkama na zítra,máš to krásné:-K:yes:, dala bych si ihned:-K:yes::yes:

suslajda suslajda

4. 7. 2011 19:09

:-Kpěkné:-*:yes:

rebeka rebeka

4. 7. 2011 18:40

cathleen:ale jdi ty:-):-) já a zlobit se:-? na tebe:-?:-?:-O ani náhodou..můj pekařský guru:-D:-D:yes::yes:
a jenom vysvětluj..a hezky zgruntu...to mám ráda:-):-K:yes:

1974andrea 1974andrea

4. 7. 2011 18:34

Dělala jsem podobně s těmi liškami a byla to dobrota,takže tohle si taky zaslouží boda:yes::-p

cathleen cathleen

4. 7. 2011 18:32

rebeka::-8 já přece nemyslela, že jsi to....poleno:-)) Jen jsem zvyklá, když něco vysvětluju, tak zgruntu:-D promiň.

jirholu jirholu

4. 7. 2011 18:30

Vše se žampiony i s jinými houbami máme rádi ;-), toto vypadá moc lákavě :-p +4:yes:

chocolate chocolate

4. 7. 2011 18:26

Cathleen:-K, beze slov uládám, protože to je přesně to, co máme doma rádi:yes:.

rebeka rebeka

4. 7. 2011 18:23

cathleen::-D:-D to vím,že je budu muset uvařit:-8 až zase takové poleno nejsem:-8:-D:-D;-)
jenom jsem myslela,jestli to změní něco zásadního v chuti;-)
ale jak píše výš Maruška,bude to mít aromatičtější chuť;-)
já jsem sušené dostala darem,tak hledám receptíky pro jejich využití..
děkuji:-K:-K

cathleen cathleen

4. 7. 2011 18:22

maris: jj, Maruško, já mám raději houby (hříbky) než žampióny:-)) a tady si je opravdu dovedu představit taky.

maris maris

4. 7. 2011 18:20

Nádhera:yes::-)+
Rebi, já si myslím, že to dost změní chuť, hříbky jsou určitě aromatičtější než žampiony, ale dobré by to bylo určitě taky;-)

cathleen cathleen

4. 7. 2011 18:19

rebeka: Myslím, že ne. Jen je budeš muset asi nejdříve uvařit, ne? :-8 Houby spíš zavařuji a mrazím, sušené mívám velice málokdy...

rebeka rebeka

4. 7. 2011 18:15

krásné papáníčko:-p:-p:yes::-K
když použiju místo žampionů sušené hříbky,stane se něco zásadního:-?:-D:-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: polorajch polorajch recepty recepty polorajch kuřecí maso s rozmarýnem žampiony recepty kuřecí směs na medu kuřecí prsíčka recepty polorach grilovaná kuřecí prsíčka recepty zampiony kuřecí na rozmarýnu recepty kuřecí maso prsíčka kuřecí prsíčka na žampionech recepty pollrajch kuřecí prsička na kari se žampiony recept na kuřecí prsíčka kuřecí s žampiony kuřecí maso na medu se žampiony polorajch vaření kuřecí prsíčka se žampiony

Suroviny: prsa kuřecí, žampióny, rozmarýn, vývar kuřecí, kečup sladký, med, sůl, pepř, olej

TopRecepty.cz

Kuřecí medová prsíčka s žampióny a rozmarýnem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l8kl