Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Moravský vrabec

Moravský vrabec je klasika restauračních hotovek. Ať je se zelím nebo s dušeným špenátem, vždy by měl mít typickou chuť, kterou mu dává tučnější vepřové maso, česnek, cibule a kmín. Nejčastěji se podává s knedlíkem, kynutým či bramborovým.

Hodnocení receptu je 5,0 (135×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 105 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 90 min

105 min (15 min příprava + 90 min tepelná úprava)

19. 7. 2008 12:24

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Nutriční hodnoty

Energie11 957 kJ / 2 858 kcal
Bílkoviny179,36 g
Tuky219,88 g
Vláknina13,90 g
Cholesterol 600 mg
Sodík 564 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy37,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

GURMÁN

3. 4. 2012 01:40

:-) a pozítří bude vrabčák se špenátem:-p a ve středu s br. kaší

gurmán

3. 4. 2012 01:35

:-p zítra moravský vrabec, s moravským zelím, knedlíkem od Lamploty a pivkem z Pivcu můj oběd:-D:-))

Niky W.

30. 3. 2012 10:02

Už to tvořím a děkuji za tip na dnešní obídek :-K :-):yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

Cucinna

13. 3. 2012 17:23

Výborný obídek s domácím bramborovým knedlíčkem a u nás se špenátem :-p

Dana

25. 2. 2012 09:43

Výborný s chlupatýma knedlíkama ze zelím,nemá chybu,dávám bodík:yes:

milan

17. 2. 2012 14:50

vojakmilan@seznam.czVýborný recept:-D VYNIKAJÍCÍ je podlévat pivem.

Marco

8. 2. 2012 12:49

Vyzkoušel jsem http://www.rimskyhrniec.sk/moravsky-vrabecmoravský vrabec v římském hrnci, a je to super

catherina

5. 11. 2011 10:02

byl opravdu vyyyborny, take pridavam bodik :yes:

Andulinka Andulinka

4. 2. 2011 13:17

Tak přesně takhle dělá výpečky můj tatínek. Takže bodík je už připsaný a oběd na víkend je jasný! :-):-p;-):yes:

FRANTISEK ŠERÝ

2. 8. 2010 10:05

Hami hami, to zase budou mastné papulky.:-p

Jarda Růžička

12. 4. 2010 18:25

bezva.www.toprecepty.cz práve to vařím.

AvcaB AvcaB

15. 3. 2010 23:21

Tahle dieta je u nás taky dodržována:-D:yes::yes:+13

michsamant michsamant

9. 1. 2010 11:46

Toto skusim, dcerka ma rada dusenu kapustu, tak jej to naservirujem ako je na obrazku :-) Dakujem za receptik

Ivana79 Ivana79

7. 1. 2010 11:52

Vrabca idem robiť dnes prvý krát,aj keď som ten názov už počula,až doteraz som nevedela čo to vlastne je :-8Myslela som,že nejaký závitok:-DBude k tomu špenát,ktorý už kuchtí priateľ,tak som zvedavá a moc sa teším:-*

spagetka spagetka

26. 12. 2009 18:08

Dneska jsme si dali toto skvělé jídlo na Prezidentské chatě v Jizerkách a bylo to skvělé.:-*:-*:-*
Dali jsme si k masíčku bramborové špalíčky, jinak vrabci byli zjevně z pečínky vepřové.
Vyfotila jsem, ale foťák ale byl ještě lehce zamlžený, proto jsem tu fotku upravila, pokud se nebude líbit, smáznu ji

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: moravsky brabec vepřový vrabec - nejlepší recept vepřový vrabec vepřový vrabec recept moravští vrabci moravský brabec recept recept na moravského vrabce recept na moravské vrabce vrabci recept moravský brabec se špenátem recept moravský brabec video recepty moravský brabec pečení vrabci vepřový brabec se špenátem peceny moravsky brabec moravský vrabec se zelím moravské vrabce moravští brabci moravští vrabci recept recept na moravske brabce

Suroviny: plecko vepřové, bůček vepřový, sádlo, mouka hladká, cibule, česnek, kmín celý, sůl

TopRecepty.cz

Moravský vrabec

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qxxp