Tvarohovo-medovo-skořicový koláč
Suroviny
Porce: 1 kulatá forma
Nutriční hodnoty
Energie | 8 174 kJ / 1 954 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,21 g |
Tuky | 115,92 g |
Vláknina | 3,60 g |
Cholesterol | 824 mg |
Sodík | 208 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 193,59 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Velmi jednoduchý a křehký koláček, který se sní na posezení. Není moc vysoký.
Zdoj-Pošli recept paní Tereza Lofflerová
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 11. 2023 18:56
5. 2. 2012 09:51
5. 2. 2012 08:42
P.S.: Proč je koláček zařazen mezi Perníky?
6. 9. 2011 17:10
28. 8. 2011 11:26
25. 8. 2011 18:56
25. 8. 2011 18:53
25. 8. 2011 18:49
25. 8. 2011 17:30
7. 7. 2011 07:43
6. 7. 2011 22:29
3. 7. 2011 09:11
3. 7. 2011 09:08
jestli nevadí foto,přidala jsem ho.
1. 7. 2011 16:20
1. 7. 2011 15:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 3 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 15 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 18 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 8 minutami
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 10 minutami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 10 minutami
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 13 minutami
Velikonoční beránek
Axaaxa2005 uvařila před 19 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 1 hodinou
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 2 hodinami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Další recepty
Tématické fráze: skořicový kolač s tvarohem tvarohový koláč tvarohovo skořicový koláč medovo tvarohové řezy skoricový koláč medovo jablečný koláč recepty na koláče do formy keramické tvarohovo skořicový koláč s tvarohem medovo jablečné řezy recepty z tvarohu ve vanickach tvarohovo skorivovy koláč koláč z křehkého těsta do kulate formy tvaroh kolač tvaroh dvoji těsto keramické tácy na štrůdl koláč do kulaté formy tvarrohovo skořicové šneky tvarohové skořicový skoricovy tvaroh tvarohovo skoricove kolač tvarohový koláč
Suroviny: máslo, mouka hladká, cukr krupice, voda, tvaroh ve vaničce, med, vejce, skořice, cukr moučkový
Tvarohovo-medovo-skořicový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P6Jz
31 názorů