Rybí filety pod bylinkovo - smetanovým kabátkem / parní hrnec
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 601 kJ / 383 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,61 g |
Tuky | 23,50 g |
Vláknina | 6,76 g |
Cholesterol | 86 mg |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 15,58 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pod file si můžete dát do parní nádoby pečící papír - ustřihnete požadovanou velikost, uděláte do něj dírky (aby jím mohla proudit pára) a na něj položíte připravené filety.
Tohle je další z variant na lehké a poměrně bezpracné a zdravé jídlo z "parníku".
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 12. 2013 14:17
22. 5. 2012 12:16
30. 6. 2011 21:00
Děkuju všem za milé komentáře. A věřte, že v parním hrnci to není - stačí hrnec (pekáček) + pařáček a jde to taky.
30. 6. 2011 20:54
30. 6. 2011 20:51
30. 6. 2011 20:49
30. 6. 2011 20:42
30. 6. 2011 20:02
30. 6. 2011 19:23
30. 6. 2011 17:32
30. 6. 2011 16:36
30. 6. 2011 16:16
30. 6. 2011 15:58
30. 6. 2011 13:48
30. 6. 2011 12:35
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 6 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 8 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 2 hodinami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 2 hodinami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 2 hodinami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 4 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 5 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: lín obecný recepty rybí filety recepty recepty na rybí filety rybi filety v troube filé v parním hrnci rybí filé v parním hrnci rybí filety recepty parní hrnec rybí recepty lín recepty pro parní hrnec parní hrnec recepty rybí filety na kmíně rybí filet na bylinkách recept na rybi filety rybí filety s perinkou rybí recepty recepty z parního hrnce filet rybí recepty rybí filety na masle filefy recepty
Suroviny: filet z ryb, sůl, petrželka, šalvěj, šťáva citronová, smetana zakysaná, sýr, česnek, rajče cherry, máslo, brambory rané, libeček čerstvý, sůl, kmín drcený
Rybí filety pod bylinkovo - smetanovým kabátkem / parní hrnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EKWN
19 názorů