Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušené hlávkové zelí

Dušené zelí neodmyslitelně patří k lahodné pečínce s knedlíkem. Na jeho přípravě není nic složitého. K zahuštění stačí najemno nastrouhaná brambora, zda bude zelí sladší nebo kyselejší pak závisí na chuti kuchaře a strávníků.

Hodnocení receptu je 5,0 (54×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

18. 7. 2008 13:01

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 692 kJ / 882 kcal
Bílkoviny3,78 g
Tuky89,32 g
Vláknina5,30 g
Cholesterol 81 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy14,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ElinkaKl

3. 2. 2024 15:38

Uvařeno a myslím ze se povedlo 😋

sylvie.marketing

29. 9. 2023 20:10

Opravdu výborné, jen jsem dala více cibule. Děkuji za recept a ukládání.

Petr324

30. 8. 2023 12:18

ZDENKA: Zasekl se Vam CAPS LOCK...

ZDENKA

13. 1. 2018 17:27

TAKÉ DĚLÁM S BRAMBOROU:-D:-D:-D:yes:

evik

13. 11. 2016 11:28

Vynikající, právě dovařené ke kačence s nádivkou. Karlovarský knedlík k tomu a mladí a vnoučata se umlaskají. Díky :yes:

Kammila

30. 9. 2015 18:57

Moc dobré :yes:

bartomiska

27. 8. 2015 15:08

Výborné! Bez mouky a přece zahuštěné! Díky za radu :yes:

janisa10

12. 7. 2014 12:55

vyskúšané, juu to je mňamka :yes: :-p

pazderka83

29. 1. 2014 15:00

Vyzkouseno :yes:

spagetka spagetka

10. 11. 2013 10:34

Harold:Právě tvůj názor svědčí o tom, že tu jsou skvělé kuchařky. I dobrá nálada a smích k vaření patří.:yes::yes::yes::yes::yes::yes:

Harold

10. 11. 2013 10:26

Takovejch keců o obyčejném dušení zelí!!:-O:-O:-O Co to jste za kuchařky ?????? ;-(;-(;-( Moc jsem se pobavil :-D:-D:-D

jana

25. 9. 2013 19:17

:-):-):-):-):-):-):-)

josef

5. 1. 2013 12:15

Dělám to stejně a vím,že je to OK.Doma to oceněj.:yes:

alus.s

27. 12. 2012 11:00

Tom Beyk: mnooo to není :-D

Tom Beyk Tom Beyk

8. 11. 2012 13:57

Dělám to jako J.Remková a zdá se mi nejlepší.
Mimochodem, ta první fotka je zelí kysané :-// ...si z nás dělá někdo srandu. :-D:-//

1 2 3 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: dusene zeli hlávkové zelí zeli recepty hlávkové zelí recepty hlávkové zelí recept dušené zelí recept zeli zelí recept zelí hlávkové recept hlávkové zelí recept na hlávkové zelí zelí dušené jak uvarit zeli červené hlávkové zelí recepty zelí z hlávky dušené červené zelí recept na zelí sladké hlávkové zelí jak uvarit hlavkove zeli ceske zeli

Suroviny: zelí hlávkové, sádlo, cibule, kmín celý, cukr, sůl, ocet, brambory

TopRecepty.cz

Dušené hlávkové zelí

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lYYM