Pudink bez škraloupu (do krémů)
Chcete zabránit nepříjemnému škraloupu, který na pudinku vzniká při jeho chlazení? Obzvlášť, když potřebujeme pudink do krému, je třeba aby byl ideálně dokonale hladký. S jednoduchým trikem se škraloupu vyhnete.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 1. 2017 16:50
Tip funguje skvěle!!! Díky
20. 6. 2013 21:00
Nadja: já mám taky spolehlivého strávníka na škraloupy, ať z mléka či jiných. Manžel je přímo miluje a je naopak naštvaný, když se škraloup nevytvoří
20. 6. 2013 20:38
Problémy se škraloupem na pudinku vůbec nemám - prostě ho stáhnu a sním. Mám ho z celého pudinku nejraději.
20. 5. 2012 07:27
Musím vyzkoušet
30. 6. 2011 09:01
Já zase do kastrolu na uvařený pudink dám mikrotenový sáček...a neoschne.
30. 6. 2011 08:57
já posypu lehce cukrem,ktery jsem ubrala z dávky která patří do krému,pak se to stejně promíchá dohromady
30. 6. 2011 08:08
hmmm, šikovný nápad,já nechávám pod fólií
30. 6. 2011 08:00
Dobrá rada se vždycky hodí.
30. 6. 2011 07:39
AniCiz: stačí přelít do jiné nádoby a teprve potom potřít tukem
29. 6. 2011 21:17
dobrý nápad,ale já vařím radši v mlékovaru,tak tam by to chládlo věky..
29. 6. 2011 21:12
Já přikrývám potravinářskou folii
29. 6. 2011 20:27
Dobrý nápaddíky za něj
29. 6. 2011 19:59
29. 6. 2011 19:50
super, také se dá na povrch pudingu dat kuchynský ubrousek, ten rulovaný a nechat chvíli..
29. 6. 2011 19:49
Dančo, učíme se celý život a každá taková rada se hodí. Já ti za ni moc děkuji a určitě ji nazapomenu. Můžu ti za ni přidat pouze bod a dík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 9 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 15 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 18 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 20 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dietní pažitková omáčka s bramborovým základem
TondaJ uvařila před 7 hodinami
Vepřová panenka s vínem a medvědím česnekem
Tynushka12 uvařila před 8 hodinami
Polštářkový koláč
Fitulka uvařila před 8 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Janee uvařil před 8 hodinami
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 8 hodinami
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 11 hodinami
Tvarůžková směs na topinky
kulaslf uvařila před 11 hodinami
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 13 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 14 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Dokonalý pudinkový krém: Jak na něj, aby se nepřipálil a nebyl plný hrudek?
Rákócziho řezy: Jednoduchý křehký koláč s tvarohem a marmeládou krásně dozdobí sněhová mřížka
Máslové krémy jsou nejpoužívanějšími krémy vůbec: Zdobí se jimi dorty, zákusky, pečivo i vánoční cukroví
Další recepty
Tématické fráze: krém z pudinku krém z pudinku bez vaření krém z hery jak uvařit pudink škraloup na pudingu hrnec na vaření pudinku krémy z pudinku pudinkový krém krémy z hery jednoduchý pudinkový krém hrnec na pudink krem z hery a pudinku krem s hery pudinkový krém z hery krem s pudinku aby se neudelal skraloup na pudingu pudink bez vaření pudink recept pudink do krému pudinkové krémy
Suroviny: pudink vanilkový, máslo
Pudink bez škraloupu (do krémů)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zqYr
15 názorů