Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jahodová marmeláda s galaretkou

Když je sezóna jahod v plném proudu, nezapomeňte připravit jahodovou marmeládu, abyste si jejich skvělou chuť mohli vychutnávat i během zimy. Marmeládu můžeme použít do dezertů, na pečivo nebo z ní připravit koktejl.

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

29. 6. 2011 18:26

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 769 kJ / 2 335 kcal
Bílkoviny7,00 g
Tuky3,00 g
Vláknina20,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy560,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Marmeláda je výborná na namazání na pečivo, ale také je z ní výborný koktejl.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Nadja Nadja

12. 6. 2013 00:44

misza misza

10. 6. 2012 12:25

zdenek: Galaretka je ovocné želé. Mrnki na stránky http://www.galaretka.cz/, Já ji kupuji v Polsku.

zdenek

8. 6. 2012 19:34

Je mi 65 let,občas vařím.Slovo galaretka vidím až zde.Může mně laskavě někdo zde napsat o co se jedná. Díky.:-?

ivulinka ivulinka

30. 6. 2011 21:09

Bezva nápad:yes:

Paprika Paprika

30. 6. 2011 13:32

S galaretkou mne to ještě nenapadlo - dobrý tip.:yes::yes: +;-)
Jana R. - jinak než v DP džemy nedělám a neměla jsem nikdy problém, že by to neztuhlo. Ovšem s želírovacím curkem, ne s obyč. krystalem. ;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

30. 6. 2011 13:11

:yes:+4:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 6. 2011 21:35

Pavla: no, tak tohle bylo právě s gelfixem 1+1 a bylo to jako ovocná šťáva.:-D

Pavla

29. 6. 2011 20:17

No... u nás doma se zase zaváří pouze a jenom a zásadně s gelfixem 2:1. A vždycky ztuhne perfektně. Co dům, to jiný džem :-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 6. 2011 20:02

Miško, nedávno jsem dělala, pokud sis všimla džem z třešní. Vůbec se mi nepovedl, respektivě mi neztuhnul. Věř, nebo nevěř, napadla mne ta galaretka, ale říkala jsem si, že jsem se asi zbláznila. Ale bylo to jediné, co jsem doma měla. Jenže jsem si počkala na druhý den a koupila pektogel, přidala trochu cukru a uvařila znova. A ubezpečila jsem se, že pekárna nemá chybu, ale na pečivo, ne na džemy. A tvůj recept přišel až teď a díky moc za něj!!:-D:yes::yes:

Ještě jsem chtěla napsat, že nikoho nezrazuji z toho, aby vyzkoušel džem v pekárně!! Jen já mám pocit, že ty želírovací prostředky se nesmí tak dlouho zahřívat a navíc se mi nezdá, že by to v pekárně vařilo;-)

spagetka spagetka

29. 6. 2011 18:36

S galaretkou jsem ještě nezavařovala, vypadá to dobře ;-):-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jahodová marmeláda bez zavařování marmeláda v troubě jahodova marmelada jahodová marmeláda recept zavařování marmelady v troubě kyselina citronová do marmelád jahodová marmeláda s gelfixem jahodová marmeláda v troubě recept jahodová bio marmeláda dzem neztuhnul jahodová marmeláda pektogel zavařování marmelád v troubě jednoduchá domácí jahodová marmeláda jahodový džem kyselina citronová jahodová marmeláda s agarem jednoduchá jahodová marmeláda zavařování jahodová marmeláda marmeláda s gelfixem marmeláda s agarem recepty s galaretkou

Suroviny: jahody, cukr krystal, kyselina citronová, galaretka s jahodovou příchutí

TopRecepty.cz

Jahodová marmeláda s galaretkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vmLV