Čínský rapl
Suroviny
Porce: 4 - 6
Nutriční hodnoty
Energie | 6 128 kJ / 1 465 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,36 g |
Tuky | 97,25 g |
Vláknina | 24,48 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,98 g |
Sůl | 13,35 g |
Sacharidy | 120,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept mám z knihy Petra Novotného : Ham a mňam. Pánu Novotnému ho poslala p. Nina z Vysočiny.
Má veľký úspech medzi známymi, kto ochutnal, dožaduje sa opäť. Napriek jednoduchosti je fakt výborný.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 5. 2017 20:49
Martina: Ďakujem, že ste si tak starý recept všimli. Skúsim urobiť aj podľa vás.
2. 5. 2017 16:05
My uz tenhle recept delame leta, ale ja do nej nedavam kysele okurky ale balkansky syr a kukurici a zamicham tuto smes s testovinami. Vsechny chute se smisi a chutna nam to vic nez bez nich.
28. 6. 2011 18:25
spagetka: Laďka, ty nám to robíš naschvál, však ? Soukromý řezník, z Německa...a čo my ostatní ?
27. 6. 2011 09:10
Já jsem na jarmarku koupila od soukromého řezníka(z Německa) bezvadně vyuzené a okořeněné klobásky (dokonce i z hovězího masa a fakt ), párečky - a jak to nemusím (myslím taky ty "senza" z marketů ), tak to voní intenzivně ze špajzky, fofrem ubývá, takže aspoň 1 zachráním a udělám s tímto. Díky fakt chuťnému masíčku věřím,že nebudu dochucovat.
27. 6. 2011 09:02
My máme asi iné bunkyale nám to nechutilo.Tiež mám tú knihu a skúšala som to...asi to bude tým,že akékoľvek párky,špekáčky a pod.nastudeno nám nechutiaAle vyzerá dobre
27. 6. 2011 08:34
tejaja:tejajko právě,někdy to není ani z masa,on tedy ten točený mezi námi děvčaty taky nic moc,ale alespoň není tak tučný
27. 6. 2011 08:21
Simonka, tie špekačky už nie sú to, čo bolo kedysi, však ? Ja si vyberám podľa výrobcu, čo je poctivé mäso v špekáčiku a čo je nastavované.
27. 6. 2011 07:03
receptík se mi líbí,ale též bych ho udělala asi z točeného salámu,poslední dobou špekáčky nemusíme.+1
27. 6. 2011 06:27
cathleen: opravené, ja viem, že názvy píšeme v češtine, píšem ich tak tiež
Len si dovolím opraviť meno autora, nie je to recept p. Novotného, on tie recepty iba pozbieral a vydal v knihe. Pozrela som sa opäť do knihy, recept je od pani Niny z Vysočiny. a týmto názvom ho nazvala autorka ( inak v slovenčine je to rapeľ, aj v knihe, ale to nevadí, nie ? ).
Len si dovolím opraviť meno autora, nie je to recept p. Novotného, on tie recepty iba pozbieral a vydal v knihe. Pozrela som sa opäť do knihy, recept je od pani Niny z Vysočiny. a týmto názvom ho nazvala autorka ( inak v slovenčine je to rapeľ, aj v knihe, ale to nevadí, nie ? ).
26. 6. 2011 15:31
Knihu mám také a dvakrát jsem převáděla název do češtiny kdopak to zas přepsal? Autorka? Proč?
Slovenštinu mám moc ráda, ale názvy i slovenských receptů tu píšeme česky, pokud vím. A toto je velice známý recept českého herce, který jej nazval Čínský rapl, ne rapel', Terezo. Takhle to nikdo nenajde.
Slovenštinu mám moc ráda, ale názvy i slovenských receptů tu píšeme česky, pokud vím. A toto je velice známý recept českého herce, který jej nazval Čínský rapl, ne rapel', Terezo. Takhle to nikdo nenajde.
25. 6. 2011 10:55
Mě chytá rapl teď, protože je 11 hodin a já ještě nevím, co bude k obědu
25. 6. 2011 09:16
Také znám a chutná nám toJen místo špekáčků používám Junior+8
25. 6. 2011 09:09
tejaja:Nemyslela jsem to tak,že by to nebylo dobré,ale ona i plnotučná hořčice má každá úplně jinou chuť. Někdy jemnější, jindy výraznější.
25. 6. 2011 08:35
Vypadá to jedle a co se týče dochucování, já myslím, že je fakt na každém, co si dochutí a čím. Muž rád hodně ostré, určitě přiostří pepřovou čili omáčkou nebo tabascem,já ažtak ostré nemusím
25. 6. 2011 07:58
1974andrea: neviem, aké máte bunky, ale je to jedno z mála jedál, kde dodržujem presne pomery. Robila som to na roznych posedeniach, u mňa aj v manželovej práci, v rodine...nikdy nikto nechcel ničím ešte dochucovať a každému chutilo. A že tých ľudí, čo to jedli, bolo požehnane...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Maková náplň nastavená
Přidáno před 3 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 6 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 9 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 9 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 1 hodinou
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 2 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 3 hodinami
Zapečená kuřecí prsa se žampiony a nivou
Marylka uvařila před 5 hodinami
Domácí chleba z trouby
Iveta17 uvařila před 5 hodinami
Hrbaté maso
Leona P. uvařila před 5 hodinami
Krkovička po znojemsku
krisstus uvařila před 6 hodinami
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 6 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 8 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: rapl cinskej rapl rapl salat rapl recept výborne kecupaci čínský rapl salát cinsky rapel recept na rafaelo podle novotného špekáčky podle petra novotného salat čínsky rapl recept na čínského rapla čínský rapl podle pavla novotneho cinski jidla co je rapl čínnský rapl recept salát rapl recepty petra novotného spekacky recept na rapl čínský rapl salát ze špekáčků a zeleniny recepty z spekacku petra novotneho
Suroviny: špekáček, rajče, paprika čerstvá červená, okurky sterilované, cibule, hořčice plnotučná, kečup sladký, olej, voda, cukr, omáčka worcesterová, omáčka sojová
Čínský rapl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4WV6
20 názorů