Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čínský rapl

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

24. 6. 2011 20:34

Suroviny

Porce: 4 - 6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 128 kJ / 1 465 kcal
Bílkoviny18,36 g
Tuky97,25 g
Vláknina24,48 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,98 g
Sůl13,35 g
Sacharidy120,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept mám z knihy Petra Novotného : Ham a mňam. Pánu Novotnému ho poslala p. Nina z Vysočiny.

Má veľký úspech medzi známymi, kto ochutnal, dožaduje sa opäť. Napriek jednoduchosti je fakt výborný.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

2. 5. 2017 20:49

Martina: :-) Ďakujem, že ste si tak starý recept všimli. Skúsim urobiť aj podľa vás. ;-)

Martina

2. 5. 2017 16:05

My uz tenhle recept delame leta, ale ja do nej nedavam kysele okurky ale balkansky syr a kukurici a zamicham tuto smes s testovinami. Vsechny chute se smisi a chutna nam to vic nez bez nich.

tejaja tejaja

28. 6. 2011 18:25

spagetka: Laďka, ty nám to robíš naschvál, však ? Soukromý řezník, z Německa...a čo my ostatní ? :-D;-):-D

spagetka spagetka

27. 6. 2011 09:10

Já jsem na jarmarku koupila od soukromého řezníka(z Německa:-!) bezvadně vyuzené a okořeněné klobásky (dokonce i z hovězího masa a fakt :-p:-p), párečky - a jak to nemusím (myslím taky ty "senza" z marketů :-S), tak to voní intenzivně ze špajzky, fofrem ubývá:-D, takže aspoň 1 zachráním a udělám s tímto. Díky fakt chuťnému masíčku věřím,že nebudu dochucovat. :yes:

Ivana79 Ivana79

27. 6. 2011 09:02

My máme asi iné bunky:-Dale nám to nechutilo.Tiež mám tú knihu a skúšala som to...asi to bude tým,že akékoľvek párky,špekáčky a pod.nastudeno nám nechutia:-/Ale vyzerá dobre:yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

27. 6. 2011 08:34

tejaja:tejajko právě,někdy to není ani z masa,on tedy ten točený mezi námi děvčaty taky nic moc,ale alespoň není tak tučný;-)

tejaja tejaja

27. 6. 2011 08:21

Simonka, tie špekačky už nie sú to, čo bolo kedysi, však ? ;-) Ja si vyberám podľa výrobcu, čo je poctivé mäso v špekáčiku a čo je nastavované. ;-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

27. 6. 2011 07:03

receptík se mi líbí,ale též bych ho udělala asi z točeného salámu,poslední dobou špekáčky nemusíme.;-)+1

tejaja tejaja

27. 6. 2011 06:27

cathleen: opravené, ja viem, že názvy píšeme v češtine, píšem ich tak tiež ;-)
Len si dovolím opraviť meno autora, nie je to recept p. Novotného, on tie recepty iba pozbieral a vydal v knihe. Pozrela som sa opäť do knihy, recept je od pani Niny z Vysočiny. ;-);-);-) a týmto názvom ho nazvala autorka ( inak v slovenčine je to rapeľ, aj v knihe, ale to nevadí, nie ? ).

cathleen cathleen (moderátorka)

26. 6. 2011 15:31

Knihu mám také a dvakrát:-! jsem převáděla název do češtiny:-// kdopak to zas přepsal? Autorka? Proč?
Slovenštinu mám moc ráda, ale názvy i slovenských receptů tu píšeme česky, pokud vím. A toto je velice známý recept českého herce, který jej nazval Čínský rapl, ne rapel', Terezo. Takhle to nikdo nenajde.

Pavla

25. 6. 2011 10:55

Mě chytá rapl teď, protože je 11 hodin a já ještě nevím, co bude k obědu :-D:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

25. 6. 2011 09:16

Také znám a chutná nám to:-*Jen místo špekáčků používám Junior:-8:-p+8:yes:

1974andrea 1974andrea

25. 6. 2011 09:09

tejaja:Nemyslela jsem to tak,že by to nebylo dobré,ale ona i plnotučná hořčice má každá úplně jinou chuť. Někdy jemnější, jindy výraznější.

spagetka spagetka

25. 6. 2011 08:35

Vypadá to jedle;-):-p a co se týče dochucování, já myslím, že je fakt na každém, co si dochutí a čím. Muž rád hodně ostré, určitě přiostří pepřovou čili omáčkou nebo tabascem,já ažtak ostré nemusím :-p:yes:

tejaja tejaja

25. 6. 2011 07:58

1974andrea: neviem, aké máte bunky, ale je to jedno z mála jedál, kde dodržujem presne pomery. Robila som to na roznych posedeniach, u mňa aj v manželovej práci, v rodine...nikdy nikto nechcel ničím ešte dochucovať a každému chutilo. A že tých ľudí, čo to jedli, bolo požehnane...;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rapl cinskej rapl rapl salat rapl recept výborne kecupaci čínský rapl salát cinsky rapel recept na rafaelo podle novotného špekáčky podle petra novotného salat čínsky rapl recept na čínského rapla čínský rapl podle pavla novotneho cinski jidla co je rapl čínnský rapl recept salát rapl recepty petra novotného spekacky recept na rapl čínský rapl salát ze špekáčků a zeleniny recepty z spekacku petra novotneho

Suroviny: špekáček, rajče, paprika čerstvá červená, okurky sterilované, cibule, hořčice plnotučná, kečup sladký, olej, voda, cukr, omáčka worcesterová, omáčka sojová

TopRecepty.cz

Čínský rapl

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4WV6