Žebírka z Kolkovny
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 838 kJ / 1 156 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,41 g |
Tuky | 105,08 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 166 mg |
Sůl | 0,24 g |
Sacharidy | 8,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
http://www.prozeny.cz/recepty/recepty-a-vareni/nej... inspirace zde :) Já použila pivo světlé a jelikož jsem neměla kořenící směs Country mix, tak jsem si ho z dostupných surovin namíchala sama :) Prodloužila jsem i dobu pečení, jelikož jsem nepoužila jen žebra, ale rovnou celý bok.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 6. 2011 13:48
Mňam+14
23. 6. 2011 11:12
Mirusho, tak do toho bych se pustila nejraději hned-krásný a máš to za 13.boda
23. 6. 2011 10:54
Mńam!!
23. 6. 2011 09:18
Mirusho velmi povedené papání jenom nevím, proč najednou rychleji polykám
23. 6. 2011 09:06
MňamMoja mama stále básni o takýchto chrumkavých rebrách,tak si recept ukladám a musím niekedy urobiť
23. 6. 2011 07:22
Žebírka sice nejím, ale "moji blízcí" je milují, tudíž ukládám a děkuji za pěkný recept.Marináda se mi moc líbí i k jiné části pašíka.+8
23. 6. 2011 07:21
Ach...takhle poránu, to mi nedělej
23. 6. 2011 07:14
23. 6. 2011 07:01
Nádherná jedlá fotka!
23. 6. 2011 06:19
Tak to bych si dala klidně i k snídani
22. 6. 2011 23:21
jo žebírka jsou žebírka
22. 6. 2011 22:48
dobrý Anninj,kdo dřív příjde ten dřív melea ještě lepší,do třetice vše dobrého
22. 6. 2011 22:45
Nevím,Jaruš,kdo to byl,kdo další bodík přidělil-on to byl,on to byl... co další bodík přidělilHezký recept,ktrý se mi líbí a +zaslouží+4
22. 6. 2011 22:40
Mňam!krásný recept a určitě moc chutný,někdy vyzkouším,posílám první bodjo tak už mě někdo předběhl takže 3bod
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dušená kedlubna s mrkví, cuketou a hráškem
Přidáno před 8 hodinami
Omeleta se sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 21 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno 19. 4. 2024 14:01
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno 19. 4. 2024 11:36
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno 19. 4. 2024 11:21
Právě bylo uvařeno:
Snadný štrúdl
Alamatej uvařila před 26 minutami
Kuře na paprice se smetanou
mcmiruska uvařila před 44 minutami
Listová buchta
Simiisek26 uvařila před 49 minutami
Banánová bábovka
Romca23 uvařil před 1 hodinou
Moje houskové knedlíky
petrysek2307 uvařila před 1 hodinou
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
oliveh uvařila před 1 hodinou
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
Sajik31 uvařila před 2 hodinami
Bramborový chléb
Jana B. uvařil před 3 hodinami
Citronová buchta s tvarohem
tara23 uvařila před 3 hodinami
Jogurtové muffiny
IRBONA uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Židovská kuchyně pro nás může být inspirací a zpestřením jídelníčku
Živáňská pečeně na plechu: Dokonale šťavnatý mix chutí a vůní je jednoduchý na přípravu a nenáročný na nádobí
Bohové ze starých řeckých bájí byli permanentně v „rauši“. Jedli kouzelnou ambrózii a popíjeli víno a nektar
Další recepty
Tématické fráze: zebra z kolkovny vepřový bok s kostí recepty vepřovy žebirka na pivu koření na žebírka zebirka recept žebírka žebírko na pive recept na žebírka pečená žebírka na obíračku žebra kolkovna vepřový bok s kostí recept recepty obíračka vepřová žebra kolkovna vepřová žebírka kolkovna veprovy bok bez kosti recept veprova obiracka vepřové žebírka v pikantní marinádě veprovy zebirka když je.ridka marinada marináda na obíračku
Suroviny: žebra vepřová, koření nové koření, pepř černý, bobkový list, sůl, voda, pivo světlé, olej, česnek, paprika sušená sladká, koření oregáno, rozmarýn, chilli, med, sůl
Žebírka z Kolkovny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jAL5
29 názorů