Paprikáš z kuřecích křídel nebo stehen
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Energie | 287 kJ / 69 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 0,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podávame k tekvicovému prívarku, alebo aj samotné s haluškami /nie zemiakovými/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 3. 2018 20:14
Miloš Mičáni:
Ba ne
To je Kuře na paprice popětadvacáté
Ba ne
To je Kuře na paprice popětadvacáté
10. 9. 2016 13:45
To je perkelt a nie paprikáš
4. 1. 2016 14:47
Jane:
Fíííha, to je tu pomalu jak v molekulární kuchyni
Fíííha, to je tu pomalu jak v molekulární kuchyni
4. 1. 2016 14:23
Pajaska: Hruba mouka je mleta na kulicky. Hladka mouka je mleta na lupinky. Kulicky se na sebe min lepi a proto je hruba mouka vhodnejsi na zahustovani jakekoliv tekutiny. Dobre se rozmucha kdyz se rozprasi pres povrch tekutiny a promicha se s tekutinou. Nedelaji se hrudky.
Ja pouzivam hrubou mouku na vsechno, vcetne vanocniho cukrovi.
Ja pouzivam hrubou mouku na vsechno, vcetne vanocniho cukrovi.
22. 6. 2011 08:27
Paprikáš máme rádia hrubou mouku určitě vyzkoušímRecept se mi líbí+7
21. 6. 2011 22:51
Já mám uzenou papriku moc ráda, ale jen ji přidávám k normální, maximálně lžičku. Musí se s ní opatrně.
21. 6. 2011 22:46
Přehlídla jsem!! Uzenou papriku mám, není špatná, ale nepředčila moje očekávání..
21. 6. 2011 22:40
spagetka: uzená paprika je na paprikáš výborná, osobně mi chutná víc než z obyčejnou paprikou kupuji tuto http://www.levnekoreni.cz/Paprika-uzena-50g--m8%7C... jednou do měsíce prodávají u nás u kauflandu na stánku a koření mají výborné a ta vůně
Klara: paprikáš u nás bývá často, +6
Klara: paprikáš u nás bývá často, +6
21. 6. 2011 17:45
Ajta krajta, to bych si hned dala, takovou dobrotu. Prima recept. +
21. 6. 2011 17:22
kure na paprice je tu kolikrat?vyhledavac!!!
21. 6. 2011 17:07
spagetka: Ladi, údenú papriku nepoznám, ale myslím si, že ňou nič nepokazíš
Pajaska: ano, väčšinou hrubou múkou, pri hladkej je väčší predpoklad, že zhrudkovatie. Ovšem aj pri hrubej, čťava musí vrieť a múku púšťam medzi prstami a vždy tam, kde to bublá
Pajaska: ano, väčšinou hrubou múkou, pri hladkej je väčší predpoklad, že zhrudkovatie. Ovšem aj pri hrubej, čťava musí vrieť a múku púšťam medzi prstami a vždy tam, kde to bublá
21. 6. 2011 17:02
Klárko,výborné jsou paprikáše.Optám se,ty zahušťuješ hrubou moukou?Je to jen věc zvyku nebo je to lepší ,než s hladkou?Děkuji.
21. 6. 2011 17:01
Určitě moc dobré+2ze stehýnek
21. 6. 2011 16:52
Klári - a dotaz, co říkáš na použití uzené papriky?, každopádně vyzkouším
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Fit salát
Přidáno před 6 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 10 hodinami
Francouzský toust
Přidáno před 16 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 17 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
Právě bylo uvařeno:
Falešná "škvarková" pomazánka z pohanky
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Brokolicová polévka
Tonja uvařil před 3 hodinami
Inspirace + zdobení jinak I.
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Utopenci - Marcela
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Langoše jednohubky
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Rajčatový salát s hermelínem a šunkou
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Kakaový olejový korpus na dort
JanaBran uvařila před 4 hodinami
České kynuté buchty
jacky uvařila před 5 hodinami
Domácí chléb (výborný)
KatchaKK uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Papriky s hlávkovým zelím naložené ve sladkokyselém nálevu: Připravte sklenice plné skvělé chuti
Retro okénko: Citrusové želé obalené v cukru stálo kdysi 3 Kčs. Prodává se i dnes, ale můžete si podobné vyrobit i doma
Povidlové šátečky bez kynutí: Křehoučké a na jazyku se rozplývající pečivo je rychlé, snadné a božsky chutná
Další recepty
Tématické fráze: kuřecí stehna na paprice kuřecí křidla na paprice výborné recepty z kuřecích stehen kurecí paprikáš kuřecí stehna na paprice recept paprikáš recepty z kuřecích stehen kuřecí spodní stehna na paprice a česneku recept křídla na paprice kuřecí stehna recepty kuřecí stehno na paprice paprikáš recept výborný paprikáš paprikas video co uvařit z kuřecich stehen kuřecí stehna a křídla kuřecí stehna a křidla recepty křídla na paprice recept jak uvarit paprikac guláš z kuřecích spodních stehen
Suroviny: maso kuřecí, cibule, paprika sušená sladká, sůl, kmín mletý, česnek, mouka hrubá, olej
Paprikáš z kuřecích křídel nebo stehen
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YVlK
14 názorů