Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Honzovy buchty v remosce

Kdo by neznal tenhle poklad české kuchyně - tradiční Honzovky, nejlepší jsou s tvarohem, ale ať se rozhodnete naplnit je čímkoli, nikdy vás nezklamou. Jsou úžasně vláčné, nadýchané, voňavé, ale jednu nevýhodu přece jen mají, nikdy jich není dost.

Hodnocení receptu je 5,0 (39×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 35 min bez doby kynutí

55 min (20 min příprava + 35 min tepelná úprava, bez doby kynutí)

20. 6. 2011 13:29

Suroviny pro 10 kusů

10 kusů

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 898 kJ / 2 366 kcal
Bílkoviny73,93 g
Tuky74,71 g
Vláknina10,20 g
Cholesterol 344 mg
Sodík 607 mg
Sůl1,41 g
Sacharidy344,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Honzovek tu máme vícero, ale potřebovala jsem vyzkoušet těsto a hlavně jeho množství, které se pohodlně vejde do remosky.

Toto množství je určeno pro remosku o průměru 24 cm.

Buchty jsou péřové, jakoby lístkují a venkovní pevná kůrka je tak akorát.

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

13. 5. 2013 20:54

Mirkam:Doufám, že mohu odpovědět za Cathleen, ne nedává se vejce. Dělala jsem je už několikrát;-)

Mirkam Mirkam

13. 5. 2013 20:45

Cathleen tohleto testo neobsahuje vubec zadne vejce:-O, nebo jsem to prehlidla?:-S Dekuji za odpoved!:yes:

cathleen cathleen

13. 5. 2013 11:20

:-O tak hledím, že to nějak "flákám"....mám neomluvené absence :-D
Holky, moc vám všem děkuju za fotečky!:-K

1974andrea 1974andrea

12. 5. 2013 16:27

Dneska si zase pochutnáváme na těchto buchtách. Pekla jsem z dvojité dávky v pekáči a baštíme je ještě teplé:-D To bude boleníčko:-D. Posílám fotky;-)

suslajda suslajda

25. 4. 2013 19:34

Dneska jsem pekla sice v troubě jsou výborné bodík už jsem dala tak si dovolím přidat foto:yes::yes:

bystrouska

10. 3. 2013 21:23

Buchty byly výborné i když jsem je pekla v troubě, protože remosku nemám :-O. Přidla jsem fotky a tady bodík:yes:.

senky senky

7. 3. 2013 15:56

Včera upečeny....včera taky snězeny a včera i pochváleny:yes:;-)

maris maris

7. 3. 2013 15:22

cathleen: Ivo, tak jsem taky vyzkoušela, jsou výborné:-p. Dělala jsem z části řepánky, z části s tvarohem. Já jinak dělám buchty z těsta s Majolkou®, teď budu mít k nim alternativu. Díky za recept;-):-) Bod už jsem dala, tak jen přikládám obrázek:-)

MartaU

6. 3. 2013 19:19

Cathleen,děkuji moc.

cathleen cathleen

5. 3. 2013 18:20

MartaU: Marti, omladek je kvasek s danym pomerem vody a mouky - dela testo nadychanejsi a trvanlivejsi. Misto sladenky muzes dat lzicku vceliho medu, ma podobne ucinky.

MartaU

5. 3. 2013 18:04

Prosím,co je to omladek???Je to klasický kvásek??? Ráda bYch buchty udělala,ale zaujalo mne slovo OMLADEK.Děkuji předem za odpověd.

cathleen cathleen

5. 3. 2013 14:34

senky::-D:-D....doufám, že s receptem budeš spokojená;-);-)

senky senky

5. 3. 2013 14:27

Nádhera:yes::yes: unikly mi, ale napravím to a budou zítra:-D:-D a taky z půl kila:-D:-D a bojím se, že ani to nebude stačit:-)) a podělím to mezi tvarohové, makové a povidlové;-)

cathleen cathleen

5. 3. 2013 13:36

1974andrea, rebeka: díky vám oběma, i za fotky:-K
Vždycky se snažm udělat těsto nejen chutné, ale taky takové, aby se s ním dobře pracovalo. Nikoho netěší upatlané ruce a nedovřené buchétky:-))

rebeka rebeka

4. 3. 2013 20:10

hosta: ano, tuto vychytávku znám, ale já měla tvaroh kvalitní, z farmy, tak jsem dala jen vejce a cukr;-)

1 2 3 4 5 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: buchty z remosky honzovy buchty honzovy buchty z remosky kynuté buchty v remosce buchty do remosky buchta z remosky remoska recepty peceni buchet v remosce honzovy buchty s tvarohem čím zahustit tvaroh do buchet recepty v remosce honzovy buchty recept s tvarohem honzovy buchty recept buchta do remosky kynuté buchty z remosky remoska buchty vaření v remosce pečené buchty ceske buchty v remosce honzovy buchty do remosky

Suroviny: voda, sádlo, cukr, cukr vanilkový, sůl, mouka hladká, droždí, tvaroh, vejce, cukr, pudink bez vaření

TopRecepty.cz

Honzovy buchty v remosce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vm9m