Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Znojemská omáčka s těstovinami

Dostali jste chuť na českou klasiku? Máme pro vás recept na známou znojemskou omáčku, kterou si můžete připravit z hovězího nebo vepřového masa. Toto je asi jediné jídlo, kde i teplá kyselá okurka chutná všem.

Hodnocení receptu je 5,0 (66×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 90 min

100 min (10 min příprava + 90 min tepelná úprava)

15. 7. 2008 11:54

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 254 kJ / 539 kcal
Bílkoviny112,48 g
Tuky6,67 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 241 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Petti.K

31. 3. 2012 14:57

dneska sem ji delala poprve :-) je suprova..jen bych asi ty okurky dala az skoro ke konci..asi je mam trochu rozvarene :-8 ale jinak suprova,jednoducha :yes::yes: davam bodik :-K

ivana

23. 11. 2011 13:06

tak jdu taky na ni tak sna dse mi povede:-*

Vendulkina

25. 10. 2011 18:44

Výborné, dobré a moc chutné. už jí dělám asi po třetí, a pořád mi chutná:-) Dávám Bodík!!!:):yes::-K:-K

Martina Pourova

29. 9. 2011 21:13

nejsou to spis rozlitani spanelsky ptacci? ale tusim dobrotu.

Simona Skolakova Simona Skolakova

1. 12. 2010 15:36

Pokud se dá do znojemské vajíčko,tak už to není pravá znojemská.
Když se dá vejce natvrdo,tak je to štěpánská,ale tam zas už nepřijde okurka.;-):-K
Ale když Vám to chutná dohromady,tak proč ne.;-):-K

Kokyna

1. 12. 2010 15:26

My tam ještě dáváme pokrájené vařené vajíčko, luxus.:yes:

ivulinka ivulinka

17. 10. 2010 12:11

Dnes bylo k obědu a musím se přiznat, že znojemskou jsem ještě nikdy nevařila, ačkoliv o ní vím. Nechala jsem se inspirovat tímto receptem, sice já těstovinová nejsem, zbytek rodiny moc a musím se přiznat, že jsem si pochutnala i já.
Peldo, děkuji za skvělou inspiraci a chutný dnešní oběd, letí bodík a dva obrázky:yes:

Tomáš

29. 9. 2010 17:31

Vypadá to parádně,hlavně ta varianta od lejdy je luxusní,nejsem znalec,poradí někdo co asi lejda použila za maso?Díky moc.

Lenulinka

22. 8. 2010 10:37

Vyborne, ja tam jeste pridavam nakrajeny parek :-p

Leonis

16. 8. 2010 11:53

Jdu ji zkusit uvařit:-)

Ladyvanilka

30. 7. 2010 20:10

VYNIKAJÍCÍÍÍ!!!!:-K

alus.s

25. 6. 2010 09:23

výborná omáčka, příjemně v ní překvapil česnek. Řadím mezi oblíbené :-p

petina

8. 6. 2010 09:40

včera byla k obědu a všem moc chutnala :-p , prostě super:yes:

Jája

19. 5. 2010 12:26

moc dobré;-) místo masa jsem použila tofu a jako přílohu jsem dala rýži a prostě bezva

nikola

20. 4. 2010 19:08

mnam ty jidřla jssou:-K:-S:-)):-p

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: znojemska recept na znojemskou omáčku omáčka na těstoviny hovezi znojemská omáčka znojemska recept rychlé omáčky z vepřového omáčky na těstoviny recepty znojemská recept znojemská hovězí omáčka s těstovinami nejlepsi recept na znojemskou omacku nejlepsi recept na znojemskou omacku rychlá znojemská recepty na znojemskou omacku rychla omacka z veproveho znojemská hovězí omáčka houbová omáčka s těstovinami znojemnská omáčka veprova omacka s testovinami hříbková omáčka pohlreich

Suroviny: cibule, okurky sterilované, paprika sušená sladká, česnek, maso hovězí, sůl, pepř mletý, voda, mouka hladká, tuk na smažení, těstoviny

TopRecepty.cz

Znojemská omáčka s těstovinami

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M8DG