Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Býčí žlázy v tarhoni, se žampiony a bylinkami

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 6. 2011 10:16

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je to takové těstovinové rizoto, s jemnou chutí....masa, žampionů a bylinek.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas (moderátorka)

16. 6. 2011 10:52

cathleen: Ivi, pořád překvapuješ, nejen na poli pekárenských výrobků, kde jsi špička:yes: Tak jsem zvědavá, jak dalece dotáhneš ještě tyto recepty z tam toho...:-D V okolí budeš mít samé voly:-D Jídlo vypadá ale nádherně!:yes: A jak chutná nevím, nemusím vědět všechno....:-D:-*

cathleen cathleen

16. 6. 2011 10:39

Jana Remkova: Nemáš možnost poprosit někoho známého, ať ti ji koupí v Makru? Tříkilový pytel stojí asi 80 Kč. Jinak ji, po půlkile koupíš, myslím, i v Kaufu, ale dost draho (40? Kč), je tam u těstovinové rýže.;-)
Tarhoňa je výborná a ač se toto jídlo tváří trochu jako rizoto, je to něco úúúplně jiného. Vítaná změna.

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 6. 2011 10:27

Jééžíš Marjáá, já to přehlídla!!! Cathleen, ještě že máš fantazii a obohacuješ koulemi Topky!:-D fakt bezva, to si uložím!! jen ta tarhoňa:-/, kde ji vzít?:-(

chocolate chocolate

16. 6. 2011 10:17

Já se jen začínám bát, aby to za chvíli (vzhledem ke vzrůstajícímu počtu receptů) nebylo s "kulema" jako s raky...zákonem chránění.Chudáci bejci (a volů už máme i tak dost).;-)

magdalenka magdalenka

16. 6. 2011 09:28

Srett, OK, ak bude kulkový recepis, upozorníme ťa! :-K

srettka

16. 6. 2011 09:24

milá magi...jsem teď trošku omezená:-8...teda:-D omezená v přístupu na net:-D tak mi tyhle kulky poněkud unikly:-D ovšem dnes mi daly nejmíň dalších 10let života z toho řehotu:-D takže ještě tímto za ta léta a opravdu srdečný smích děkuji catynce a jejímu kulkovému receptu:-D:yes:

magdalenka magdalenka

16. 6. 2011 09:18

srettka: my tu číhame, kedy sa ozveš!!! Už som si myslela, že si sa zmierila s prílivom "býčich" receptov a už ťa opustila nálada!!! (A tá tvoja predstavivosť...:-D)

magdalenka magdalenka

16. 6. 2011 09:15

Pajaska: robila si dobre, domáca tarhoňa je cestovina pripravovaná doma - to drobení usušiť do zásoby na papieri, príp aj v rúre. Potom na oleji osmahni, zalej vriacou vodou, atď...

srettka

16. 6. 2011 08:54

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
oooobožéééééé hahahahahihihi:-D:-D teď jsem se pobavila zase naprosto a totálně jáááá hihihi:-D:-D:-D připadám si jak vlasta burián,když měl záchvat smíchu,ještě teď se směju a nemůžu se ani do kláves trefit:-D:-D jestli mě někdo venku slyšel, tak na mě pošlou chocholouška, páč to byl smích z plnlá hrnlá:-D:-D
už jen ten název s tím dovětkem a už jsem se kácela:-D:-D
a pak ty povzbuzující komenty:-D:-D:-D no já jsem celá uřvaná smíchy:-D:-D mě z toho došla i fantazie, jak jsem uřehtaná:-D:-D
už ani k tomu vercajku, co amputovali tomu bejkovi, aby z něj caty udělala tuhle dobrotu-pro fajnšmekry,bo já takú odvahu toto vložit do orálních dutin fakt nemám:-8 furt to vidím, jak je to tam, kde by to mělo být. jak to vypadá, jak se to tam houpe:-O....húúúúú. nene,dám si radši sojovej hadr a tohle dopřeju všem varlatovým fajnšmekrům:-)):yes:

Pajaska Pajaska

16. 6. 2011 00:28

:-D:-D:-D:-D:-D:-D Teda co se může vyklubat z koulí eeee žláz.:-D:-D:-D:-D Já je tedy taky ještě nikdy nezkusila připravit,ale chutnala jsem dušené,kdysi a bylo to výborné.:yes::yes:
Rebííí nedej seee :yes::yes::yes::-D:-D:-D
Škoda, že u nás nemají tarhoňu.Dělávala jsem doma drobení jako do polévky a osmahla do růžova a pak se uvařilo ve vodě.Nebylo to špatné,ale tarhoňa to asi nebyla.Nikdy jsem ji nejedla,budu muset sehnat.Takto s tarhońou je ta fotka ták pěkná.:-p:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

15. 6. 2011 22:22

Cathleen:-Ojsi provokatér:-DZase další dobrota:-p+9:yes:

magdalenka magdalenka

14. 6. 2011 19:18

Simonka, Danka, nájdite odvahu. Pred pár rokmi som mala tiež obrovské zábrany, dnes to považujem za delikatesu.
Dnes som schválne iškĺa k mäsiarovi, kde som ich sporadicky vídala. Ale žiaľ, nemali, že prestali objednávať, lebo ľudia nekupujú...

rebeka rebeka

14. 6. 2011 17:38

šretííííí:-!:-!:-!:-! pohni:-!:-!:-! nebude...nezbude:-!:-D:-D:-D:-D:-D

Simona Skolakova Simona Skolakova

14. 6. 2011 17:02

tak jsem se nasmála i já:-D:-Ddobré komentáře:yes:Receptík je asi vskutku prima,ale já jsem ještě též neměla odvahu kule připraviti:-8:-D:-DSretti jen komentuj:-D:yes:

Daniella O. Daniella O.

14. 6. 2011 16:10

Cathleen, manzel tohle maso miluje, tak za nej posilam bodika :yes: .Sama jsem jeste nenasla odvahu ochutnat.....:-D. A Rebi, jen Sretti ponoukej, at se zase zasmejeme ;-);-);-).

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: žampiony v pytli byčí žlázy na houbách jak připravit býčí žlázy byci zlazy bejčí koule recepty býčí žlázy býčí žlázy recepty býčí žlázy recept býčí pytel býči žlázy na žampionech býčí koule jak připravit tarhoně byčí žlázy složení tarhoni bejci zlazy varime z tarhoni tarhoňa se žampiony bejci tarhoňa složení jak vypadají býčí žlázy

Suroviny: býčí žláza, sádlo, cibule, žampióny, sůl, pepř, pažitka, petržel, libeček, těstoviny tarhoňa, harmonie chuti, česnek sušený

TopRecepty.cz

Býčí žlázy v tarhoni, se žampiony a bylinkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DwYq