Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Máslové raženky (bulky)

Hodnocení receptu je 5,0 (38×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 6. 2011 14:42

Suroviny

Porce: 16 kusů

Nutriční hodnoty

Energie8 704 kJ / 2 080 kcal
Bílkoviny64,03 g
Tuky32,35 g
Vláknina15,76 g
Cholesterol 76 mg
Sodík 4,89 g
Sůl12,20 g
Sacharidy375,38 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Těsto je pěkně pórovité, raženky péřové a nádherně voňavé máslem.

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen

12. 9. 2020 14:47

migro: moc pěkné :yes: děkuji za fotky i vyzkoušení :-K

migro migro

12. 9. 2020 14:34

výborný recept :yes::yes::yes: dnes jsem zkusil poprvé a myslím že se mi povedly fotky jsem na ukázku přidala , jen jsem trošku improvizovala protože jsem neměla sladěnku dala jsem kukuřičný sirup a polohrubou mouku taky ne tak místo toho jsem použila celozrnnou špaldovou a raznici nemám tak jsem nařízla nožem na sýr :-)

cathleen cathleen

6. 7. 2017 08:14

Ivana64: díky:-K Můžeš raženky potřít rozšlehaným vejcem s kapkou vody, pak vudou semínka držet jako přilepená;-) Pokud je přidáš do těsta, možná bude potřeba lžíce vody navíc.

Ivana64

6. 7. 2017 08:05

Výborné :yes: Semínka mi na bulkách nedrží, příště půjdou do těsta.

cathleen cathleen

28. 3. 2015 09:34

Josef Čech: vyroba omládku je v receptu popsaná, ručně se dělá stejně, jsko v pekárně.
Přátelská rada: pokud něco chci, řiká se PROSÍM.;-)

Josef Čech

28. 3. 2015 08:20

Omládek pořád dokola ale recept jak se k němu dopracuji nikde ,podle mne je to kvásek-a nebo mi pošlete recept jak ho mám vytvořit;-(;-(ringo100@seznam.cz

cathleen cathleen

31. 1. 2014 08:16

HONZA :-): je pryč pouze komentář o tom, že chodíš na internet na různé portály. Copak má s receptem tahle tvoje info společného? Pokud nemáš k receptu nic, běž se exhibovat jinam ;-) Tyhle tvoje rádobykomenty jsou o ničem....

chocolate chocolate

24. 1. 2014 20:16

HONZA :-):Zopakuj si češtinu a jdi svá "moudra" pouštět o dům dál.Děkujeme;-).

cathleen cathleen

24. 1. 2014 20:03

HONZA :-): doporučuju ti teda pouze recepty bez ní ;-)
U nás na vsi lidem jako ty říkávali "všivá baba" (tj.člověk, který musí mít poslední slovo)....

HONZA :-)

24. 1. 2014 19:33

a ta sladěnka štěpí látky které potřevuje kvasinka a stejně to jde bez toho

cathleen cathleen

21. 1. 2014 22:22

HONZA :-): no jo, no.....:-)

HONZA :-)

21. 1. 2014 22:12

já jsem jenom HONZA :-) a ne Pavel a nebo Zdeněk a kdo povídá o nějakém prumislu já teda ne a jestli že by ten omládek by nešel by udělat z sladovit nebo sladěnka tak by to všude by bylo.ale když to není a jeto správně tak to zlepší.a jestli chceš tak sem napiš jakou já funkci sladovit nebo sladěnka

Irrena Irrena

16. 1. 2014 09:37

Po dlouhé době je dnes opět peču;-) Už jsou upečené a povedly se:yes:

Zdeněk

8. 12. 2013 22:15

omládek se dělá výhradně z čerstvých kvasnic :-! :-! :-!

Eva

22. 11. 2013 17:26

Děvčata omlouvám se za laický dotaz, ale dá se dělat omládek i ze sušených kvasnic? Nikde jsem se to nedočetla a nerada bych těsto zkazila ;-( ....

1 2 3 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Tématické fráze: raženky domácí raženky recept na raženky máslové pečivo recept na domácí raženky raženky recept těsto na raženky máslové žemličky domácí raženky recept razenky domaci raženky z domácí pekárny recept razenky razidlo na kaiserky recept na bůlky recept na razenky z pekarny buchta z dýně máslové raznice na raženky bulky recept máslové pečivo se zlepšujícím přípravkem kaiserky s omládkem

Suroviny: voda, sladěnka, droždí, mouka hladká, mléko, máslo, sůl, cukr, mouka hladká, mouka polohrubá, mouka chlebová pšeničná

TopRecepty.cz

Máslové raženky (bulky)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/p9zN