Pečínka na medu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 19 811 kJ / 4 735 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 241,14 g |
Tuky | 299,10 g |
Vláknina | 16,33 g |
Cholesterol | 990 mg |
Sodík | 4,27 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 214,21 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 6. 2011 23:06
Ivana64: Já použila sušenou
15. 6. 2011 09:14
Papunko, používáš čerstvou nebo sušenou šalvěj? V tomto období mám oboje a nevím, kterého mám dát 1 lžíci.
14. 6. 2011 00:05
Kdo v noci na Topky chodí,sám sobě i zdravíčku škodíHezký recept za+5
13. 6. 2011 19:37
Bibinka: Omáčka tam opravdu je, ale protože je z vína tak je bíložlutá a není moc vidět.
13. 6. 2011 13:36
Zaujímavá kombinácia na tú akoby "marinádu"Určite vyskúšam
13. 6. 2011 11:24
Papunko, takové masko my rádi, ale nějak mi tam chybí ta omáčka, takhle to musí být dost suché-nezapomněla si jí k tomu masu dát Jinak pěkný recept, máš 4.bod
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 11 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 14 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 17 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 4 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 8 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 8 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 9 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 9 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 9 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 10 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 10 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 11 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Další recepty
Tématické fráze: pečínka na medu vepřová pečeně na medu vepřová pečeně na medu v v celku dobra pečinka pecínek vepřová pečně na medu pecinka salvej veprova pecene salvej med vepřová pečeně v celku na medu
Suroviny: pečeně vepřová, olej olivový, šalvěj, kmín mletý, koření grilovací, máslo, mouka hladká, víno bílé, vývar zeleninový, brambory, med
Pečínka na medu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/932Z
6 názorů