Bašta Bohů
Suroviny
Porce: dle pekáče
Nutriční hodnoty
Energie | 19 639 kJ / 4 694 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,81 g |
Tuky | 150,32 g |
Vláknina | 67,00 g |
Cholesterol | 860 mg |
Sodík | 292 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 726,95 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 4. 2011 17:25
11. 4. 2011 18:28
11. 4. 2011 18:17
11. 4. 2011 18:14
11. 4. 2011 17:13
11. 4. 2011 16:37
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Medové máslo
marekbertha uvařil před 11 minutami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 53 minutami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Plněná retro vejce pětkrát jinak: Klasika se sardelovým máslem nebo šunkovou pěnou nezklame, s wasabi dostane pikantní nádech
Bažant: Poradíme, jak jeho maso zpracovat a na co si dát pozor
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Další recepty
Tématické fráze: jak zpracovat letní jablka jak zpracovat jablka bašta s jablky letní jablka recepty jablková povidla z letních jablek bašta moučník jak zpravobvat letni jablka povidla z letních jablek letní jablka recept jak zpracovat.letni jablka moučník bašta recepty z povidel povidla z jabek jablka - jak zpracovat jak spracovat jabka recept s letnich jablek recepty z jablk letnich jak zpracovat jabka recept jak spracovat letni jablka bibi bohu
Suroviny: mouka polohrubá, cukr, máslo, vejce, žloutek, prášek do pečiva, mléko, jablko, cukr, skořice, cukr vanilkový
Bašta Bohů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lv45
6 názorů