Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová játra se žampionovo-cibulovým přelivem

Hodnocení receptu je 4,8 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

9. 4. 2011 20:50

Suroviny

Porce: 2 porce-2+2 plátky

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 843 kJ / 1 636 kcal
Bílkoviny122,07 g
Tuky101,45 g
Vláknina8,58 g
Cholesterol 1,92 g
Sodík 2,53 g
Sůl6,71 g
Sacharidy40,92 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podle názvu se zdá jídlo složitější,ale když jsem viděla v TV pořadu "Co bude dnes k večeři" šéfkuchaře p. Radka Kašpárka s jakou lehkostí tento výborný pokrm připravoval, zkusila jsem s trochu odlišnýma surovinama uvařit a udělala jsem dobře:-)

Už mi trošku začala vyrůstat cibule, tak jsem do šťávy na závěr s játry přidala i nakrájenou vyrostlou cibulovou nať a šlo to.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

10. 4. 2011 13:48

Za hezké komentáře a body všem děkuji:-K:-K

ivulinka ivulinka

10. 4. 2011 12:04

Jatýrka máme rádi:yes:

majda 2

10. 4. 2011 09:57

To mám ráda a dělám taky tak!:yes::-p

misza misza

10. 4. 2011 09:11

Aničko:-p:-*:yes:

marcik marcik

10. 4. 2011 07:03

játra:-p, šplhnu si u tchána:-8. Tedˇ máme půst, ale hned po Velikonocích to vyzkouším:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

9. 4. 2011 21:39

Tak koukam, ze jsme dnes zvolily obe den "jaternich pochoutek" vid? Take vim, ze nejsou zdrava casto.. uz se krotim, dietne musim ted par dni zase, hezke:-K:-K:yes:

eva hubova eva hubova

9. 4. 2011 21:37

:-p:-pjátra+houby:-p:-p:yes:+5

Anna Kocikova Anna Kocikova

9. 4. 2011 21:35

Kluci díky:-K:-K

Colombo65 Colombo65

9. 4. 2011 21:29

Super - to je játrová hitparáda;-);-);-)

Fantom

9. 4. 2011 21:27

:yes: pěkný

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 4. 2011 21:09

Anna Kocikova: ani nemluv!! Já játra můžu na všechny způsoby:-p

Anna Kocikova Anna Kocikova

9. 4. 2011 21:06

;-)Jani,všimla jsem si v nových:yes:taky to byla dobrota:-pMy někdy jíme hrozně nezdravě-játra se prý moc často nemají konzumovat:-Oale my je máme moc rádi a dělám celkem často:-8
Díky za hodnocení a komentář:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 4. 2011 21:03

Super, Aničko, dnes už druhý bezva recept na játra:-p:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

9. 4. 2011 21:02

:-)):-8Děvčata vy jste rychlíci;-)děkuji moc:-K
Špagetko pan šéfkuchař použil krásnou libovou anglickou:-pjá měla akorát ten uzený obyčejný špíček:-/ale určitě by byla dobrá i ta Váhalova,nebo nějaká fajnová uzená krkovička a podobnénzauzené dobroty:-*:yes:Ta ozdůbka je také z té vyrostené cibule;-)

spagetka spagetka

9. 4. 2011 20:57

Ani, určitě - ta natička to krásně doplní :-p:-p a celé to je mňam :-p:-p:yes:
(Jen přewmýšlím o tom špeku, zda ho vynechat nebo nahradit Vahalovou slaninou)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: vepřová játra na žampionech radek kašpárek recepty vepřová játra receptykasparek šéfkuchař radek kašpárek kašparek co bude dnes k večeři recepty pana kasparka nádivka velikonoční radek kašparek recepty radka kasparka kuchař kašpárek recepty co bude dnes k večeři recepty radka kašpárka králík recepty radek kašpárek vepřove játra na špeku vepřová jatra se na žampionech recepty z vepřových jater a žampionů veprova jatra dietne játra podle kašpárka kašparek velikonoční nádivka radek kašpárek recepty vepřové vepřová játra recepty

Suroviny: játra vepřová, pepř mletý, špek, cibule, žampióny, voda, bujón zeleninový, víno červené, máslo, cibulka jarní

TopRecepty.cz

Vepřová játra se žampionovo-cibulovým přelivem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NEmp