Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí játra s pórkem a houbami

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba tepelné úpravy: 60 min

60 min (60 min tepelná úprava)

8. 4. 2011 21:32

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie5 563 kJ / 1 330 kcal
Bílkoviny106,28 g
Tuky77,55 g
Vláknina2,33 g
Cholesterol 1,43 g
Sodík 1,12 g
Sůl2,31 g
Sacharidy50,86 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

16. 7. 2017 08:14

Tomáš: V mlieku namočená pečeň je krehkejšia. ;-)

Tomáš

16. 7. 2017 07:51

Vím,ze se do mléka namaci ledvinky,o játrech jsem to ještě neslyšel..jinak dnes zkouším..

Evkaa

8. 9. 2013 06:53

Tak dnes vařím podle tohoto receptu a vypadá tomoc pěkně;-)

spagetka spagetka

7. 6. 2013 13:20

irena:no u nás se v rodině traduje, že se namáčí proto, aby změkly a lépe se s nima pracovalo. Jinak rybinu teda z jater necítím. Toť ale jen můj názor.

irena

7. 6. 2013 13:16

Mléko má za úkol odstranit zápach. Tak jako u kapříka, který se válí v bahně rybníka.

Irrena Irrena

23. 2. 2013 10:22

Evičko už jsou na plotně;-);-)Zase trochu změna:yes::yes::yes::yes:

eva hubova eva hubova

7. 2. 2013 20:56

Ivanko, tak to ani já nevím proč se ta játra namáčí do mléka.
My jsme doma chovali kravky a mamka to tak dělala, tak jsem to převzala od ní. Ale dělala to jen s tou hovězí, možná fakt aby pak nebyla tvrdá.
Jsem moc ráda, že jsi recept vyzkoušela a chutnalo..a taky díky za hezké fota:-))

Ivana79 Ivana79

7. 2. 2013 13:33

Ďalší skvelý recept s hubami od Evičky Hubovej:-D;-)Kulich (nereg.)sa pýtal,prečo sa tá pečeň namáča do mlieka,ja to tiež neviem,ale možno preto,aby zmäkla.Som prekvapená,aká je krehká:-O,viac ako bravčová.Toto je moja premiéra,čo sa týka hov.pečene a dala by som najradšej 10 bodov,výborné:-p:-pK tomu som spravila majoránkovú ryžu a nakladanú repu od Nofrony:-)viz foto;-)

Market

8. 11. 2011 18:57

Ještě,že jsou recepty na netu,jinak bych nikdy nic neuvařila. Děkuji :-))

kulich

23. 10. 2011 16:06

Proč máčet do mléka? By vytáhlo škodliviny?

Mirule Mirule

20. 9. 2011 09:57

+:yes::yes::yes::-p:-p:-p

eva hubova eva hubova

9. 4. 2011 16:41

Díky všem za komentíky a:yes:

Pajaja

9. 4. 2011 10:48

Tak to já radši kuřecí, ta ostatní mě neberou. Ale jinak, Evičko, tohle je moc pěkný receptík, vyzkouším klasicky s těmi kuřecími. :-):yes:+5

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 4. 2011 23:29

Já můžu všechna, Evo;-):yes:

Colombo65 Colombo65

8. 4. 2011 22:34

Játra mohu vždy - kromě kuřecích ;-);-);-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí játra recept hovězí játra hovězí játra na grilu kuřecí játra s houbami hovězí játra na houbách recept na hovězí játra játra s houbami recepty na hovězí játra hovězí játra recepty recepty hovezi jatra játra do mléka aby jatra nebyla tvrda recepty z hovězích jater játra na houbách hovězí na houbách játra na pórku játra hovězí játra se namáčí do mléka játra s houbami recept játra s pórkem

Suroviny: játra hovězí, pórek, česnek, houby sušené, bujón drůbeží, kmín mletý, koření chilli, paprika sušená sladká, koření argentina, solamyl, mléko, olej

TopRecepty.cz

Hovězí játra s pórkem a houbami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4kjn