Hovězí srdíčko ve velkém hrnci
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 616 kJ / 386 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,40 g |
Tuky | 1,12 g |
Vláknina | 27,05 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 76,05 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to takový eintopf, do kterého jsem přidala i trochu zeleniny - máme to tak rádi.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 5. 2011 21:22
určitě vyzkouším. máme srdce rádi, jak hovězí, tak vepřové. já je dělám jako rychlosvíčkovou. zkusím i toto
7. 4. 2011 11:16
cathleen:súhlas...
7. 4. 2011 09:55
chocolate:napsalas téměř přesně to, co jsem chtěla říct i já....máme tu přes 18000 receptů a minimálně polovinu, i víc z nich, bych nikdy nerealizovala (pro mě složitý postup, pro členy rodiny "nejedlé" suroviny....vymrčují si, potvory....atd.) Negativní názor u receptu (od člověka, který uvařit nezkusil) mi nijak neublíží, přijde mi jen absolutně zbytečný.
Hovězí srdce v jakékoliv úpravě doporučuji vyzkoušet. Po odkrájení tučného okraje zbyde kus krásného, pevného, libového masa
Hovězí srdce v jakékoliv úpravě doporučuji vyzkoušet. Po odkrájení tučného okraje zbyde kus krásného, pevného, libového masa
7. 4. 2011 08:19
Hovězí srdce milujeme, kombinace surovin
6. 4. 2011 22:09
fanda:Já osobně nemám potřebu komentovat recepty, které by mně i mé rodině nechutnaly.Proč psát, že nejíme bůček nebo kyselé okurky?Nemám potřebu sdělit autorovi receptu, který si dal práci s popsáním postupu a fotem, že zrovna jeho jídlo by u nás nikdo nejedl.Proč někomu zbytečně ubližovat?Já recept přejdu a hodnotím ty, které mě inspirují a vím, že nám budou chutnat.
6. 4. 2011 21:51
čtu zdejší diskusi. Je zajímavé, že když někdo vyjádří názor,
že by mu jídlo nechutnalo, je okamžitě osočován, že to nejedl.
Kdo napíše, že je to dobrota, tak to je v pořádku. Je pravda,
že sto lidí-sto chutí. Už také dokáži odhadnout, co by pravděpodobně chutnalo mně i mojí rodině. Takže trochu porozumění.
že by mu jídlo nechutnalo, je okamžitě osočován, že to nejedl.
Kdo napíše, že je to dobrota, tak to je v pořádku. Je pravda,
že sto lidí-sto chutí. Už také dokáži odhadnout, co by pravděpodobně chutnalo mně i mojí rodině. Takže trochu porozumění.
6. 4. 2011 21:15
Super dobrota
6. 4. 2011 20:30
Ivi, pěkný recept já dávám taky hodně cibule, hlavně do gulášú, dostane to ten správný šmrnc +
6. 4. 2011 19:58
V chladných dnech přímo ideální recept a srdce je moc chutné.Vyzkouším tuto přípravu srdce,dělávám na divoko,takže bude změna.Fotka je šťavnatá.
6. 4. 2011 19:31
Jani, hovězí srdíčko je kusisko masa....však - pokud zkusíš - nemusíš dělat z celého. A nám nevadí dát si tenhle hrnec i druhý den znovu
6. 4. 2011 19:28
Tolik cibule? Pro kolik je to lidí?
6. 4. 2011 19:26
Ja mám srdce rada, je to krásny a chutný kus mäsa.
Robievam guláš z hovädzieho mäsa s fazuľou, ale zo srdca ma nenapadlo...páči sa mi preto tvoj receptík.
Robievam guláš z hovädzieho mäsa s fazuľou, ale zo srdca ma nenapadlo...páči sa mi preto tvoj receptík.
6. 4. 2011 19:17
ano, Martino a rebeko, vidíte dobře, i zeleninu jsem přidala....jen jsem to teď nestihla dopsat, ani vložit zbytek fotek, odvolali mě od pc Hned to napravím
Recept mám nachystaný k vložení už od konce ledna....
Recept mám nachystaný k vložení už od konce ledna....
6. 4. 2011 19:04
moc se mi to líbíukládám k vyzkoušení,realizace bude snad o víkendu
martina 72: taky se mi zdá,že tam vidím něco navíc
martina 72: taky se mi zdá,že tam vidím něco navíc
6. 4. 2011 17:59
Já tam vidím i mrkvičku a snad hrášek? Vidím dobře?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 4 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 5 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 6 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 18 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 19 minutami
Cibule pečená se žampiony
Marcela0123 uvařila před 21 minutami
Zapečené palačinky s tvarohem
TondaJ uvařila před 31 minutami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
TondaJ uvařila před 33 minutami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
TondaJ uvařila před 35 minutami
Vepřové karé na špeku a okurkách z pomalého hrnce
Alzbetina Prk. uvařila před 1 hodinou
Květákové karbanátky
robertbendik78 uvařila před 1 hodinou
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Andyscha uvařila před 1 hodinou
Ďábelské tousty - starý recept
Artaban uvařila před 1 hodinou
Jemné domácí houskové knedlíky
Indianapi uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Na likérových špičkách si pochutnáváme již přes šedesát let. S trochou šikovnosti je zvládnete i doma
Jak vybrat hovězí zadní maso. Co se hodí na tatarský biftek a co na minutky
Těchto pět znamení nepouštějte ke grilu: Berani umí jen poučovat, Lvi se nesoustředí a snadno spálí všechno maso
Další recepty
Tématické fráze: co uvařit z hověziho srdička hovězí vnitřnosti hovězí srdce hoveziho srdicka hovězí srdce recepty recept na srdicko jak uvařit hovězí srdce recept-hovězí v hovětí srdíčko recepty hovězí srdéčko recepty na hovezi srdce co uvařit z hovězího srdce recepty z hovězího srdce dobroty z hovězího srdce hovězí srdce recept hovězí a vepřové srdíčka recept z hovezich srdicek recepty hovězí srdíčko video recept hovezí srddičko hovězí srdce hrášek
Suroviny: srdce hovězí, brambory, fazole, cibule, paprika sušená sladká, pepř, sůl, bobkový list, kmín mletý, česnek, sádlo
Hovězí srdíčko ve velkém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nYAE
18 názorů