Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažená zelenina

Hodnocení receptu je 5,0 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 10 min

30 min (20 min příprava + 10 min tepelná úprava)

5. 4. 2011 13:17

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 174 kJ / 281 kcal
Bílkoviny2,41 g
Tuky22,64 g
Vláknina6,41 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 896 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy15,38 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

popoluska340 popoluska340

21. 3. 2017 14:50

Dnesny obed bola tato zeleninka s grilovanym syrom.Syr sa roztiekal,tak zato tak vyzera.Ale zelenina bola vyborna.:yes::yes::yes:Pouzila som mrazenu zeleninu.

popoluska340 popoluska340

29. 12. 2016 22:02

Paradna zeleninka,a ta zalievka mi mi moc paci.Ukladam na vyskusanie,a posielam krasny bodik.:-K:-K:-K:yes::yes::yes::yes:

Ivana79 Ivana79

5. 2. 2013 16:34

To sú farby:-K:yes::yes:

aadulka aadulka

28. 3. 2012 18:18

uka: Vyzkoušej a uvidíš :-)

uka

28. 3. 2012 17:47

vypadá to celkem dobře ,ale kdo ví jak to chutná??? :-D:-D:yes:

Fantom

5. 4. 2011 19:25

:yes:;-)

Tanicka Tanicka

5. 4. 2011 18:23

+8, moc krásně to vypadá:yes:

mysulka mysulka

5. 4. 2011 17:21

:-p to je moc pěkné:yes::-K

Romario

5. 4. 2011 16:57

mnam:yes::-p

Ivana Ch

5. 4. 2011 16:47

:-p:-p:-p:-p:yes::yes::-K

Pajaja

5. 4. 2011 14:22

Tak to já zase zeleninku můžu jak syrovou, tak dušenou. :-p:yes:+
Ale souhlasím se špagetkou, určitě bych jí nepředvářela, však ona dušením změkne. Opravdu se z ní pak ztratí zbytečně více vitaminů. ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 4. 2011 13:57

aadulko, já zeleninu fakt nemusím, fakt ne, ale jsem nucená ji konzumovat a tohle bude první, co si v dohledné době udělám. Jen si dám asi méně oleje, tak 1 lžíci. Super a díky;-):yes::yes::yes:

spagetka spagetka

5. 4. 2011 13:23

Já bych čerstvou zeleninu nepředvářela, ale rovnou orestovala - lépe se využijí vitamíny v našem těle a je to zdravější, zachová se vitamínů víc.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: smažená zelenina zelenina smazena smažená zelenina recept smažená zelenina na másle osmažená zelenina recept smažená zelenina smažená zelenina recepty smažená zelenina čína smažení zeleniny smazená mrazena zelenina smažená zelenina jako příloha recepty smažená zelenina zeleninové recepty smažená zelenina do polévky smažená zelenina jak smažit zeleninu jak smažit zeleninu recept na smaženou zeleninu zmažená zelenina jak sparit zeleninu

Suroviny: brokolice, květák, karotka baby, cibule, olej, voda, omáčka sojová, česnek sušený, zázvor sušený, paprika sušená sladká, škrob

TopRecepty.cz

Smažená zelenina

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LYmX