Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové plátky s hořčicovo-pórkovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,6 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

29. 3. 2011 13:49

Suroviny

Porce: 3-4

Nutriční hodnoty

Energie188 kJ / 45 kcal
Bílkoviny1,40 g
Tuky0,20 g
Vláknina5,18 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy8,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Neroušek

14. 1. 2012 23:20

:-D recept byl super,všichni jsme si moc pochutnali!!!:yes::yes:

misza misza

27. 5. 2011 21:46

Jani:-) díky za super fotky. Jsem moc ráda, že vám chutnalo:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 5. 2011 12:16

Míšo, přidávám ti fotky a ještě jednou chválím. Láďa když dojedl,:-D řekl: "Zaplať Pán Bůh za ty dary, bylo to skvělé":-D Plus jsem ti dala už dříve.

BILKOVAI BILKOVAI

30. 3. 2011 21:28

Mńam, maso se šťávou máme moc rádi a ještě k tomu s bramborovou kaší:-*:-p:-)Nejlepší kombinace......7:yes:

ivulinka ivulinka

30. 3. 2011 20:41

Šťávičky tohoto typu u nás frčí, k tobě frčí další bodík:yes:

misza misza

30. 3. 2011 12:56

Až teď jsem si přečetla diskuzi a opravdu jsem to s tou vodou přehnala. Já totiž dala vodu od oka. Ale teď jsem si schválně odměřila vodu v té pánvi a byl to 1 litr:-8 Takže se všem omlouvám, děkuji za komentáře.:-) Vše je napraveno. My jsme omáčkoví, hlavně manžel, takže dělám vždy omáčky hodně. Ale předpokládám, že každý(á) kuchař(ka), si množství masa i omáčky dá podle toho, jak je rodina zvyklá. ;-)

Fantom

30. 3. 2011 11:36

Kadlik:Kadliku u nás je vepřové na pepři s červeným pepřem nakládaným v koňaku a se smetanou;-) a ten obsah vody je asi dost ale autorka to popisuje že v tom vaří ještě 20 minut a za tu dobu se dá odvařit i 3 litry podle sporáku;-) chtělo by to odzkoušet, já osobně bych to spíš dusil a častěji podléval pouze po troškach a nebo bych to nechal táhnout na 90°C;-):yes:

Fantom

30. 3. 2011 11:30

Míšo já jsem viděl ten talíř a věděl jsem že to je od Tebe;-), dávam bodík i přes to že bych toto jídlo vařil trochu odlišně ale je to na každém co komu svědčí:-):yes:

mysulka mysulka

30. 3. 2011 11:14

:-p:yes::-K

Kadlik Kadlik

30. 3. 2011 06:53

na čtyři kousky masa mi připadá 1,5 litru vody moc, ale jinak super osvěžení toho, co znám jako "Vepřové na pepři"...:-)

Bibinka Bibinka

29. 3. 2011 16:23

Miszo, "majdy" tohoto typu jsou u nás oblíbené a když maso, tak hodně šťávy, aby to nebylo suché jídlo;-)Letí ti 4.bodík:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 3. 2011 15:32

:-p:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové plátky s omáčkou vepřové plátky vepřové plátky s porkem vepřové plátky recepty vepřové plátky recept vepřové na pepři s omáčkou vepřovy plátek s porkem vepřový plátek s omáčkou vepřové plátky v hořčičné omáčce vepřové maso s pórkovou omáčkou recept vepřové plátky recept vepřové plátky na pepři vepřove na porku veprové maso s omáčkou vepřový plátek v hořčičné omáčce vepřové plátky na porku vepřové plátky v hořčicové omáčce vepřový plátek s hořčicovou omáčkou recepty na vepřové plátky omáčky recepty

Suroviny: plátek vepřový, cibule, česnek, hořčice plnotučná, pórek, sůl, kmín celý, majoránka, pepř, bujón hovězí, mouka hladká

TopRecepty.cz

Vepřové plátky s hořčicovo-pórkovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zBzy