Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Divočák s rozmarýnem

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 125 min Doba přípravy: 125 min

125 min (125 min příprava)

28. 3. 2011 09:19

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie4 056 kJ / 969 kcal
Bílkoviny6,35 g
Tuky94,14 g
Vláknina11,53 g
Cholesterol 62 mg
Sodík 855 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy21,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Osobně bych doporučil i hovězí či telecí z důvodu těžkého schánění masa z divočáka z důvěrohodného zdroje. Také si myslím, že by bylo dobré i bílé zelí, na které jsme u nás na jihu více zvyklí.

Bylo to až překvapivě moc dobré a velmi křehké.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

misza misza

28. 3. 2011 13:38

:-*:yes:

rotvigg

28. 3. 2011 12:04

Vašku, divočáka bych si dal, ale asi bych si musel sám ulovit!! Jídlo vypadá perfektně.:-p

cathleen cathleen (moderátorka)

28. 3. 2011 11:25

:-O Vašíku, nádhera!:yes:Určitě co nejdřív "spáchám", dík za nápad:-D;-)

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

28. 3. 2011 10:36

Bibinko. Čistě náhoda a štěstíčko. Dostala dcerka půl divočáka, tak se se mnou dělí. Sama dělá guláš. To je podle mne škoda. To mohu udělat hovězí, nebo vepřový. A žebra a bok, ještě nevím. Až to uvidím. Tohle je po 30 letech poprvé co jsem takové maso dostal. Dříve ho znám jen z restaurací /když ještě byly zdroje prověřené od vetelináře, bez svalovců/. Vždy na ZVĚŘINOVÉ hody. Dnes se si dám se zapřením něco jen na Zabíječkových hodech.

Bibinka Bibinka

28. 3. 2011 10:19

Vašíku, kde si vzal divočáka:-? Mohli by jsme udělat výměnu za koňské maso, to máš rád;-) Tady jsou myslivci skoupí, a to je jich tu plno a srnčího ani nemluvím. Dávám 3.bodík:yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

28. 3. 2011 09:29

Taky bych si dala divočáka,jedla jsem ho pouze upraveného v restauraci,doma jsem tu možnost zatím neměla:-(,ale chce to tuto kombinaci vyzkoušet snad i s jiným masíčkem.:-p+1:yes:

Kadlik Kadlik

28. 3. 2011 09:28

sliním.... a dobře odleželé hovězí by určitě taky šlo!!! Nádhera!!!

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: divočák recepty recepty z divočáka žebra z divocaka pečená žebra z divočaka pečený divočák se zelím divočák se zelím pečený divočák žebra na zelenině žebra z divočáka recepty guláš z divočáka recepty divočák steak z divočáka žebra z divočáka recept divočák žebra plec z divočáka recept plec z divočáka jídlo z divočáka divočák recept steak z divočáka recept divočák žebra recepty jídla z divocaka

Suroviny: maso, slanina, česnek, sádlo, olej, cibule, mrkev, celer, petrželka kořenová, rozmarýn, masox, ořech muškátový, kmín drcený, koření, koření na vepřové maso, koření na steak, koření gyros

TopRecepty.cz

Divočák s rozmarýnem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7n01