Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rizoto s masem z kachních krků+polévka

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

26. 3. 2011 10:27

Suroviny

Porce: 2-3

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie45 kJ / 11 kcal
Bílkoviny0,42 g
Tuky0,03 g
Vláknina0,98 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy2,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Kuřecí krky nejsou vhodné. Jsou moc drobné a je s nimi nepředstavitelná piplačka. Nejchutnější jsou kachní, pak husí a pak krůtí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

10. 4. 2011 14:43

Vašíku já dělávám z krůtích krků-v papiňáku vařím 45 minut,obrané nakrájené maso orestuju na cibulce,přidám v papiňáku uvařenou rýži(za 5 minut hotová)přimíchám zelenou nať z cibulky pokud mám a ještě pro očko i lepší chuť vmíchám zeleninu.Dnes byl príma oběd:-pbodík posílám a foto přidávám:-*Měj se hezky:-K

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

27. 3. 2011 11:01

Děvčata se zeleninou máte pravdu. Já jí v ryzetu taky rád, ale u nás ji nikdo moc nechce, tak ustoupím. CO NADĚLÁŠ. Hi HI.

Vinstr Vinstr

26. 3. 2011 14:48

Já dělám taky, posypané postrouhanýn parmezánem a zakápnuté oliv. olejem nemá chybu:-*

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 3. 2011 13:00

Taky bych přidala nějakou zeleninu, aspoň hrášek;-)

chocolate chocolate

26. 3. 2011 12:21

Také dělávám podobně, výhodou je chutné rizoto i polévka.Stejně jako žížalka přidávám 10-15 minut před dokončením mraženou zeleninu (hrášek, mrkev, kukuřice).

zizala zizala (moderátorka)

26. 3. 2011 10:37

Dělám s krůtími krky, kachní, natož husí se špatně shánějí. Ale dávám do rizota ještě zeleninu ;-):-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kachni krky recept ryzeto polévka z kachních krků polévka z husích krků rizoto z krůtích krků kachní krky jak dlouho varit husi krk husí rizoto kachní rizoto recept husí krky recept recept na kachní krky recepty ryzeto kachní rizoto polévka z husího krku recept na husí krky ryzeto s masem polévka z husího krku recept recept husi rizoto rizoto z kachního masa kachní krk

Suroviny: krk kachní, rýže, masox, zelenina kořenová, česnek, cibulka, sůl, pepř, tuk

TopRecepty.cz

Rizoto s masem z kachních krků+polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qVmp