Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ohnivé maso

Pro labužníky pikantních jídel tu máme recept na nudličky dušeného vepřového masa s feferonkami, kapií a kyselými okurkami, to vše spojené hořčicí. K ohnivému masu jako přílohu můžete připravit třeba hranolky nebo bramboráčky.

Hodnocení receptu je 5,0 (35×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

6. 7. 2008 21:22

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 380 kJ / 1 286 kcal
Bílkoviny116,85 g
Tuky56,89 g
Vláknina16,16 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 3,08 g
Sůl7,45 g
Sacharidy71,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je možné použít i nějaké chilli papričky, nebo chilli pastu. Někdy dělám bez feferonek, ale to už není ohnivé maso :-))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

brtna

4. 4. 2012 00:22

Místo okurek a kapie jsem použila zbytek Moravanky i s feferonkou, moc dobré, posílám bodíka

Merylas Merylas

4. 5. 2011 16:55

brkyno13: Tak to jsem ráda,že chutnalo. Děkuji:-K

brkyno13

1. 5. 2011 14:02

hmmm to je taka fajnotka ,ze by som papallen taketo mesko :P

Merylas Merylas

12. 12. 2010 17:57

Ivano, taky znám už nějaké to desetiletí:-))Děkuji moc za přidanou fotečku:-K

Ivana79 Ivana79

11. 12. 2010 14:13

Toto jedlo už desiatky rokov varia v miestnej reštaurácii pod názvom "Špecialita" takže aj doma to tak voláme:-pRobí sa buď z kuracieho mäsa s lečom a pretlakom alebo bravčová-niečo podobné ako tento recept,len bez kapie.Ja som sa dnes inšpirovala týmto receptom,pridala som hrášok a cesnak a je to:-p:-*:yes::yes:A k tomu výborné Okurky z Břeclavy od Rebeky;-)

drahulin drahulin

29. 11. 2009 21:43

Merylas vypadá to skvěle.Určitě vyzkouším.:yes:

samouk

29. 11. 2009 21:35

Vlasto - to je veliký omyl, feferonky je český název pro maďarské papričky "ceresnye" ,chili papričky jsou původem ze Střední Ameriky původní aztécký název pro papriku je chile.Zásadní rozdíl je v pálivosti. Feferonky zaujímají v devíti stupňovém hodnocení místo mezi 1.-3.stupněm.

Vlasta

29. 11. 2009 21:05

Chili papričky a feferonky - to je to samé.

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 7. 2009 16:45

Báro, na nás se můžeš vždy spolehnout;-) Tady je spousta dobrých a jednoduchých receptů.

Bára

17. 7. 2009 16:00

Díky za super recept, nejsem žádná kuchařka, ale tohle sem udělala a moc to všem chutnalo. Super nápad. Ještě jednou díky.:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 2. 2009 13:02

Přidávám foto, je to z krůtího masa a bylo to moc dobré, ikdyž jsem si postup upravila podle sebe;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 1. 2009 23:51

Merylas, já tam dávám tekuté čili a pak je to červené a má to teda sílu!:-p A je to výborné jídlo. Jen tak tady koukám na minutky, ty bramboráčky, mňam:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kureci ohnive maso vepřové ohnivé maso ohnive kuřecí maso ohnivémaso ohnive maso kuřeci ohnive meso topinka s ohnivým masem ohnivé vepřové nudličky topinky s ohnivym masem ohnivé vepřové maso ohnive nudlicky recept masová topinka recepty z masa recepty-ohnive maso ohnive maso veprove jak se děla ohnive maso ohnive maso v bramboraku recept ohnivé kuřecí maso onivé maso ohivé maso

Suroviny: kýta vepřová, cibule, olej, hořčice, okurky sterilované, kapie sterilovaná, feferonka sterilovaná, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Ohnivé maso

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KMG