Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Máslový kuřecí plátek se zeleným chřestem a parmezánem

Hodnocení receptu je 5,0 (26×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 25 min bez doby naložení masa

40 min (15 min příprava + 25 min tepelná úprava, bez doby naložení masa)

17. 5. 2011 17:05

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie8 824 kJ / 2 109 kcal
Bílkoviny345,08 g
Tuky76,20 g
Vláknina3,00 g
Cholesterol 908 mg
Sodík 1,51 g
Sůl3,76 g
Sacharidy9,22 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

1. 5. 2022 07:51

:-)<3:yes: krásné a dobré :yes::-K

mysulka mysulka

18. 5. 2011 21:33

:-p to je krásný recept, fotky samozřejmě také, jako vždy:yes::-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

18. 5. 2011 09:24

:-OAsparágus:-Otak to by ně ani ve snu nenapadlo,že je to vlastně chřest:-8Moc hezký receptík:-p+:yes:žádné překombinované jídlo,opravdu se mi líbí:-p

zizala zizala (moderátorka)

18. 5. 2011 06:01

Já jsem toho asparágusu mívala na zahradě plno, to jsem ještě ovšem o chřestu nic netušila, moje mamka to taky dávala do kytic. A když jsem si někde přečetla, co že mi to roste, jako na potvoru uhynul ;-( Letos jsem natrefila v Lidlu na sazenice, ale byly mizerné a drahé - za pár kořínků 69,- Kč, takže jsem nekoupila. No, možná se poptám někde ve vsi, až pojedu na chalupu, někdo to třeba na zahradě má a netuší, jaký poklad skrývá ;-):-))

dzungila

17. 5. 2011 22:13

Eli, jako vždy - luxusní! :yes::-O:-p

isindy isindy

17. 5. 2011 22:04

já věděla, že jsem něco přehlédla :-O:-O:-O krásné, Eli :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 5. 2011 21:45

Mno, to je zase bomba:-p

magdalenka magdalenka

17. 5. 2011 21:39

Oceňujem nepreplácanosť receptu, vyváženosť chutí surovín, samozrejme, krásne foto...:yes:
(U nás je dostať zelenú špargľu - zväzok za 2 eura.)

Eliza Eliza

17. 5. 2011 21:27

Děkuji za překrásné ohlasy (hlavně Srett, už se dnes červenám, kdybych tě tu měla, žďuchnu tě...;-):-D;-) ). Doufám, že až někdo zelený chřest sežene, vzpomene si na tento recept, pochutná si a sem přibyde hezké foto...;-) No - a nebo vymyslí další způsob a já budu mít na příští jaro inspiraci...:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

17. 5. 2011 20:25

+:yes::yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

17. 5. 2011 20:24

:-p:yes::-K krásné a jemné, :yes::yes::yes::yes::yes::yes:

Bibinka Bibinka

17. 5. 2011 20:12

Elíz jejda, to vypadá velmi dobře, ale kde sehnat ten zelenej chřest, to bude problém a docela zásadní, abych to mohla vyzkoušet-škoda, ale 8.bodík ti dávám jasnej:yes:

srettka

17. 5. 2011 19:57

no a zase další krásný receptík, s obrázkem jak víno:yes::yes:
p.s. co jiného čekat od firmy Eliza;-):yes:

maris maris

17. 5. 2011 18:47

spagetka: to víš, že nebyli;-):-D:-D

spagetka spagetka

17. 5. 2011 18:41

Maris, asi ne, tím chci říct, že jsme tomu říkali špargl, ale prostě se to v naší rodině nijak jinak nepoužívalo a ani nemluvilo.Já sama chřest zařadila do jídelníčku až někde v 80.letech a vím, že se moje mamka divila, že to, co má na talíři je vlastně asparágus od růží ;-):-D:-D:-D. Navíc muž mi řekl, že oni ho pěstovali na zahradě a používali jako šparglu, tedy chřest, jenže jsme holt bydleli každý na jiným konci vesnice :-D:-D:-D a teď si ze mě dělá srandu, že oni holt byli inteligentnější :-((:-((:-)):-)):-))

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí s parmazánem kuřecí prsa s parmazánem maso s parmazánem kuřecí plátky s chřestem maso na chřestu zeleny chrest recepty kuřecí s chřestem recepty s chřestem chřest s kuřecím masem kuřeci prsa s chřestem zelený chřest recept recepty s parmazánem zelený chřest kureci steak s chrestem kuřecí na chřestu kuřecí chřest recepty z chřestu kuřecí prsa s parmezanem kuřecí prsa recepty maso a chřest

Suroviny: prsa kuřecí, chřest zelený, sýr parmazán strouhaný, máslo, pepř, šťáva citronová, sůl, jíška

TopRecepty.cz

Máslový kuřecí plátek se zeleným chřestem a parmezánem

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qVPk